LIFESTYLENIEUWS

LIFESTYLENIEUWS

Abbey Lee Kershaw op het witte doek?

24 april 2012 11:48
door Manon Kordes

Australisch multitalent Abbey Lee Kershaw kan vermoedelijk iets nieuws aan haar toch al bomvolle CV toevoegen; er wordt gefluisterd dat ze gaat acteren.


Alles uit de kast halen is naast een gezegde ongetwijfeld ook het levensmotto van Abbey Lee Kershaw. Het model slash de zangeres gaat nu ook voor het eerst haar acteerkunsten vertonen op het witte doek, als we de Australische Telegraph mogen geloven. In het vierde deel van de sci-fi actiethriller Mad Max zou ze gaan schitteren naast Charlize Theron, Tom Hardy en Zoë Kravitz.

 

WANTED: PRETTY WOMEN
Mad Max: Fury Road zal deze maand in Namibië worden opgenomen en George Miller neemt de regie voor zijn rekening – net zoals-ie deed bij de drie voorgaande delen. Het vierde deel van de reeks zal gaan over een post-apocalyptische wereld waarin er een prangend tekort aan pretty women is. Vanwege het tekort worden deze vrouwen opgesloten in kooien. Abbey zou volgens de geruchten – heel verrassend – één van deze mooie vrouwen gaan spelen. Zware verdieping in die rol zal niet nodig zijn, lijkt ons zo.

 

Er wordt vermoed dat haar modellencarrière en het optreden met haar band Our Mountain (waarin ze overigens samen met haar lover speelt) misschien wel even op een laag pitje zullen komen staan. Maar hee, daar krijgen we dan wel Abbey Lee Kershaw op dvd voor terug.

 

We houden je op de hoogte.

 

Dakota Johnsen, dochter van Melanie Griffith, scoorde naast een filmrol, ook twee gloednieuwe campagnes >


Reageer


disqu
MEER LIFESTYLENIEUWS

(Mode)fotograaf van de bovenste plank, Mario Testino, lanceerde een ind...

Heet van de naald: Karl Lagerfeld in mankini, Madonna’s nakende foto o...

Lindsay Lohan heeft maandag bevestigd dat ze Elizabeth Taylor gaat spele...

Portretten kopen van iconen uit de film- en modewereld tegen een bedrag...

Mulberry sponsort kunstbeurs Frieze Art Faire met goodies, een diner en ...

Celebs doen goede zaken tijdens Coachella. Nog een kersvers festival-ko...


Horoscoop
30 augustus 2014
DAGHOROSCOOP

De sterren stimuleren je vandaag om geheimen tot op de bodem uit te zoeken en problemen voor eens en voor altijd op te lossen. Iets wat je je al weken afvraagt, wordt nu ineens helderder. Rust niet voordat je álles helemaal begrepen hebt, Maagd. Als iemand ingewikkelde zaken kan uitpluizen, dan ben jij het wel.

Kim Kardashian speelt een gastrol in deze serie >