LIFESTYLENIEUWS

LIFESTYLENIEUWS

Celebs & designers voor ’t goede doel

04 april 2012 10:54
door Gigi van der Zwaan

Heul hip en bovendien zeer nobel: het goede doel steunen. Dit keer slaan ontwerpers de handen ineen voor GLSEN en steunt Natalie Portman Free the Children.


GLSEN & ELLE

Wereldwijd krijgen homo’s nog flink wat kritiek en scheldwoorden naar hun hoofd geslingerd. Tijd om dat te stoppen. Elk beetje helpt en daarom bombardeert GLSENGay, Lesbian & Straight Education Network – 20 april in Amerika als National Day of Silence. Het idee? Amerikaanse studenten leggen in het hele land geloften af om een dag stil te zijn ter ondersteuning van de missie van GLSEN. Namelijk: aanhoudende pesterijen tegen homo’s en transseksuelen stoppen.

 

En, jawel, ook de Amerikaanse ELLE draagt haar steentje bij. Zo lanceerden onze Amerikaanse collega’s tijdens de afgelopen New York Fashion Week een GLSEN Lounge in het Empire Hotel. Het doel: zoveel mogelijk modemensen charteren voor het goede doel. En dat is gelukt. Van stilist Brad Goreski tot Miss J Alexander tot ontwerpers als Donna Karan, Carolina Herrera, Prabal Gurung en Yigal Azrouel. Allemaal kropen ze bovendien in de pen om hun idee van de National Day of Silence te schetsen. Meer weten? Check dayofsilence.org.

 

NATALIE PORTMAN X FREE THE CHILDREN

Natalie Portman heeft gekozen. Het boegbeeld van Rouge Dior’s Nude Grège-lippenstift besloot dat de opbrengsten van de mooimaker naar Free the Children gaat. De actrice is al tijden ambassadeur van het goede doel dat kinderen van uitbuiting en armoede bevrijdt. Erg lang hoefde ze er dus niet over te piekeren. Geinig: achter het kleurnummer van Dior’s Nude Grège-lippenstift – 169 – zit bovendien nog een speciale betekenis. ‘Zes is de maand dat mijn hele familie werd geboren. Iedereen is namelijk geboren in juni, we zijn allemaal juni-baby's. Negen is een magisch getal en de één is staat voor mijn zoon. Zijn naam betekent namelijk één in het Hebreeuws, Aleph.‘ Aldus Natalie Portman aan WWD.

 

Pssst... Prada gaat voor de Olympische Spelen aan de slag >


Reageer


disqu
MEER LIFESTYLENIEUWS

Anna Sui knapt vanaf nu ook je huis op. Allereerst op het program: bed...

Crystal Renn doopt heur haar in de verf, Rihanna aast op filmrol en Ja...

Fotografen in spé, opgelet! Modelabel Bottega Veneta organiseert een fo...

Snode plannen, liegen, cover-ups… Het bleek voor Sarah Burton geen pea...

Maroon 5-zanger Adam Levine en Anne V zijn uit elkaar en Heidi Klum en...

Goeiesmorgens deze morgen. We trappen de week af met een verse bulk nie...


Horoscoop
01 september 2014
DAGHOROSCOOP

De maan brengt de komende dagen door in de huiselijke zone van je horoscoop. Kan zijn dat daardoor herinneringen uit het verleden naar de oppervlakte komen. Ga ze niet uit de weg, Maagd. Pas wanneer je oude emoties doorleeft, kun je ze daarna loslaten.

Zien: Beyoncé gaat voor een korte bob >