LIFESTYLENIEUWS

LIFESTYLENIEUWS

Christian Louboutin X Crazy Horse

11 januari 2012 12:16

Christian Louboutin en schaars geklede dames? Het gaat echt gebeuren. De schoenontwerper gaat namelijk wederom voor het Parijse cabaret Crazy Horse aan de slag.


Ooit gehoord van Crazy Horse in Parijs? De show staat al talloze jaren bekend als het meest spannende, professionele en meeslepende cabaret van Europa. Oude nummers worden in een nieuw jasje gestoken en opgevoerd door professionele danseressen in niemendalletjes. Ordinair? Mais non. De befaamde show is vaak in een flits uitverkocht en doet oude tijden herleven. En jawel, ook Dita Von Teese trad op tijdens de spektakelshows.  

 
Zien: Agyness Deyn speelt een stripper >

 
LOUBOUTINS DECORS
Het befaamde cabaret slaat nu de handen ineen met Christian Louboutin. Niet voor de schoenen van de danseressen – dit deden ze al eens eerder –, maar voor vier gloednieuwe decors voor de zogenaamde Désirs-show. Er wordt nog niet veel verklapt, maar Louboutins creaties moeten van 5 maart tot 21 mei te zien zijn.


Reageer


MEER LIFESTYLENIEUWS

Oh-la-la. Er zijn beelden uitgebracht van Agyness Deyn als stripper in...

Beyoncé en haar pasgeboren dochter hebben gisteravond het ziekenhuis ver...

Evan Rachel Wood kan op zoek naar een trouwjurk. De 24-jarige actrice ...

Lindsay Lohan lijkt definitief het juiste pad ingeslagen. Overmatig dran...

Oef. Jay-Z rapt in een goednieuw nummer over Blue Ivy Carter en Beyonc...

Alvast op de to-do-lijst voor volgend weekend: de Warehouse Sale van b...


Horoscoop
20 april 2014
DAGHOROSCOOP

Er hangen vandaag spanningen in de lucht, Ram, zowel thuis als op je werk. Pas alsjeblieft op dat je geen ruzie krijgt, want het kan nogal uit de hand lopen. Tel tot tien, steek je hoofd onder de kraan of maak een lange wandeling: doe wat nodig is om af te koelen.

Waarom je je lippen deze Pasen oranje stift >