LIFESTYLENIEUWS

LIFESTYLENIEUWS

Christian Louboutin X Crazy Horse

11 januari 2012 12:16

Christian Louboutin en schaars geklede dames? Het gaat echt gebeuren. De schoenontwerper gaat namelijk wederom voor het Parijse cabaret Crazy Horse aan de slag.


Ooit gehoord van Crazy Horse in Parijs? De show staat al talloze jaren bekend als het meest spannende, professionele en meeslepende cabaret van Europa. Oude nummers worden in een nieuw jasje gestoken en opgevoerd door professionele danseressen in niemendalletjes. Ordinair? Mais non. De befaamde show is vaak in een flits uitverkocht en doet oude tijden herleven. En jawel, ook Dita Von Teese trad op tijdens de spektakelshows.  

 
Zien: Agyness Deyn speelt een stripper >

 
LOUBOUTINS DECORS
Het befaamde cabaret slaat nu de handen ineen met Christian Louboutin. Niet voor de schoenen van de danseressen – dit deden ze al eens eerder –, maar voor vier gloednieuwe decors voor de zogenaamde Désirs-show. Er wordt nog niet veel verklapt, maar Louboutins creaties moeten van 5 maart tot 21 mei te zien zijn.


Reageer


MEER LIFESTYLENIEUWS

Oh-la-la. Er zijn beelden uitgebracht van Agyness Deyn als stripper in...

Beyoncé en haar pasgeboren dochter hebben gisteravond het ziekenhuis ver...

Evan Rachel Wood kan op zoek naar een trouwjurk. De 24-jarige actrice ...

Lindsay Lohan lijkt definitief het juiste pad ingeslagen. Overmatig dran...

Oef. Jay-Z rapt in een goednieuw nummer over Blue Ivy Carter en Beyonc...

Alvast op de to-do-lijst voor volgend weekend: de Warehouse Sale van b...


Horoscoop
23 juli 2014
DAGHOROSCOOP

Nog héél even en dan bereikt de maan jouw sterrenbeeld. Grote kans dat je je daardoor een beetje onrustig voelt. De energie verandert van intellectueel in emotioneel. Kan zijn dat je gedachten je somber maken. Weet dat het vanzelf weer voorbij gaat, Kreeft.

Nederland rouwt: een verzameling van social media-posts over de MH017-ramp >