LIFESTYLENIEUWS

LIFESTYLENIEUWS

Kanye naar Londen & Louboutin vs YSL

Phoebe Philo & Kanye West @ Céline s/s 2012
28 december 2011 15:52

Kanye West verhuist naar Londen om zijn ontwerpskills op te krikken en YSL en Louboutin ontmoeten elkaar binnenkort wederom in de rechtszaal… Voilà, het heetste nieuws, vers van de pers.


CELEBS & MODE

Oef, Jared Leto is door het Amerikaanse GQ Magazine uitgeroepen tot Worst-Dressed Man in the World. Een tikkie gek, aangezien de Duitse versie van GQ meneer Leto een paar maanden geleden ‘n award voor zijn kledingstijl in handen drukte. Gevalletje niet op één lijn zitten?

 

Over celebs en mode gesproken; Kanye West schijnt voor zijn modecarrière naar Londen te verhuizen. Kanye’s eerste collectie tijdens de Parijse modeweek was op z’n zachtst gezegd geen knallend succes, dus iets meer training is hard nodig. Vanaf januari 2012 gaat Kanye volgens insiders in Londen bivakkeren, om zich voor te bereiden voor de modeweken die in maart van start gaan. Z’n stulpje ligt naar het schijnt dicht bij de befaamde modeschool Central Saint Martins College, waar hij terecht kan voor advies. Wij wachten in spanning af.

 

De strijd om De Rode Zool gaat ook in 2012 gestaag door. Christian Louboutin verloor de rechtszaak om alleenrecht te krijgen op de rode zooltjes, en ging in Hoger Beroep. De mensen bij Yves Saint Laurent lieten zich echter niet afschrikken, en hebben gisteren in New York een reactie ingediend bij de rechtbank. Zij zijn van mening dat geen enkele consument een YSL-schoen zou verwarren voor één van Louboutin, alleen door de kleur van de zool. Op 24 januari 2012 vindt de volgende hoorzitting plaats.

 

BEYONCÉ AAN HET BEVALLEN?
Hou je vast! Volgens bronnen maakt Beyoncé zich as we speak op voor haar bevalling. De zangeres en hubby Jay-Z  zouden de helft van de verloskundigenafdeling in het St. Luke’s Roosevelt Hospital in New York hebben afgehuurd voor vandaag…


Reageer


MEER LIFESTYLENIEUWS

Beschuit met muisjes kunnen worden ingeslagen: Victoria’s Secret-model A...

De celebs zaten ook tijdens de kerstdagen niet stil. Wij praten je vlie...

Geen beter excuus dan Kerst om in het gezelschap van familie of vriende...

Ho ho ho! ELLE.nl wenst je een warme Kerst.

Happy new year! Een nieuw jaar, een nieuwe jaarhoroscoop. De sterren h...

Moeders en suikertantes opgelet, Fendi komt met gear voor de allerklein...


Horoscoop
25 april 2014
DAGHOROSCOOP

Mercurius en de zon maken vandaag contact in jouw sterrenbeeld. Dat maakt je mentaal wendbaar en heel creatief. Gebruik deze dag om te shinen op welk gebied je maar wilt, Stier. Je communiceert vandaag als een ware leider.

Om in te slaan: 7x de lekkerste zomerlingerie >