LIFESTYLENIEUWS

LIFESTYLENIEUWS

Katy Perry ♥ Robert Ackroyd

23 april 2012 13:14
door Gigi van der Zwaan

Celebs doen goede zaken tijdens Coachella. Nog een kersvers festival-koppel: Katy Perry en Florence + the Machine-gitarist Robert Ackroyd.


Buh-bye Baptiste. Katy Perry is du moment duidelijk zeer gecharmeerd van Robert Ackroyd, gitarist van Florence + the Machine. De twee werden zoenend, knuffelend en dansend op de kiek gezet tijdens het Coachella Festival. Juist ja, net als Dita Von Teese en Theo Hutchcraft.

 

DANS MAAR EN SJANS MAAR
Katy houdt de vaart er dus lekker in. Na een korte fling met Chanel-model Baptiste Giabiconi – of was ’t een pr-stunt? – lijkt ze het nu wel erg gezellig te hebben met Robert Ackroyd. Zou dit wel een blijvertje zijn? De 27-jarige zangeres schuwt de camera’s op het Coachella Festival in ieder geval niet en springt gewillig in de armen van de gitarist. Flits! Het is maar goed dat ex-hubby Russell Brand de bloemetjes buiten zet met model Nikolett Barabas.

 

Kate Moss vernieuwt binnenkort haar huwelijksbelofte >


Reageer


Horoscoop
12 september 2014
DAGHOROSCOOP

Jij hebt soms een zetje nodig om aan de slag te gaan. Je bent zó perfectionistisch dat je dingen eindeloos kunt uitstellen. Pas als je weet dat het resultaat geweldig zal zijn, durf je eraan te beginnen. Geen handige instelling natuurlijk, Maagd. Snoer die innerlijke criticus de mond. 

Zien: het vreemde toneelstukje van Lara Stone en Justin Bieber >