LIFESTYLENIEUWS

LIFESTYLENIEUWS

Kerst met Marc & Rooney in Givenchy

13 december 2011 15:44

Marc Jacobs verzamelt ongemakkelijke kerstfilmpjes en een nakend portret van Lady Gaga gaat onder de hamer… Het celebnieuws, heet van de naald.


Oh-la-la. Actrice Rooney Mara verschijnt tijdens de première van The Girl With the Dragon Tattoo in een robe van Givenchy Couture. Weer eens wat anders dan de gescheurde jeans en leren jacks van Lisbeth Salander. Maar… slaat ze de spijker op z’n kop of juist helemaal mis?

 

Bestond dat nog? Ja dus. Juwelenlabel Fabergé liet onlangs kersverse campagnefoto’s maken. Wie er achter de camera stond? Niemand minder dan Mario Testino.

 

Juicy. Het naaktportret dat Tony Bennett van Lady Gaga maakte wordt geveild. De zanger – die ook fervent schilder is – maakte het nakende portret van Gaga terwijl de zangeres door Annie Leibovitz werd gefotografeerd voor het tijdschrift Vanity Fair. Wie biedt?

 

Smullen! Lees hier al het celebnieuws van vandaag >

 

We kennen allemaal het horror-scenario. De hele familie trekt hun beste outfit aan (lees: trui met allerhande lelijke beesten), de rouge wordt eens flink aangezet en flits! Jawel, poseren voor kerst- slash nieuwjaarskaarten is niet bepaald one of our finest moments. Marc Jacobs kwam met een briljant plan voor dit soort awkward situations en roept iedereen op om een filmpje van dit soort toestanden naar ‘m te sturen. Hieronder één van de inzendingen…

 


Reageer


disqu
MEER LIFESTYLENIEUWS

Heet babynieuws! Is topmodel Sasha Pivovarova zwanger van haar eerste ki...

Oef, het zit Lindsay Lohan niet mee. George Clooney daarentegen… Het l...

Peaches Geldof is van plan om in het huwelijksbootje te stappen met Scu...

Ach gut, Angelina Jolie heeft geen vriendinnen en Pharrell Williams gaa...

Voor de lunch: de making of van de Pirelli-kalender 2012. Is immers al...

Ontpop de kurken! ELLE’s Art Director Tara van Munster heeft de Mercur...


Horoscoop
29 augustus 2014
DAGHOROSCOOP

Deze dag is bedoeld om je financiën op orde te brengen, Maagd. Heb je de afgelopen tijd teveel uitgegeven? Dan is dit het moment om op zoek te gaan naar meer evenwicht. Simpeler leven hoeft niets af te doen aan de schoonheid van het bestaan.

Brangelina is getrouwd! Bekijk hier hun mooiste foto's samen >