LIFESTYLENIEUWS

LIFESTYLENIEUWS

Lady Gaga wint vier EMA's

07 november 2011 08:51

Lady Gaga heeft tijdens de MTV Europe Music Awards 2011 zondagavond vier EMA's in de wacht gesleept. De Amerikaanse zangeres was daarmee de grote winnaar van de avond.


Lady Gaga won in de categorieën beste zangeres, beste nummer (Born This Way) en beste video, eveneens voor Born This Way. Ze kreeg ook een EMA voor meeste fans, een nieuwe categorie voor de artiest met de trouwste fanschare.

 

Justin Bieber ging naar huis met twee EMA's. Hij was de beste zanger en beste popartiest. Bieber bedankte zijn fans voor hun trouw ondanks 'een hoop onzin op het internet', een verwijzing naar de geruchten dat hij tijdens een avontuurtje met een vrouw een kind bij haar heeft verwekt.

 

Wie droeg wat bij de EMA's? Op naar de outfitparade! >

 

30 SECONDS TO MARS

Andere noemenswaardige winnaars waren zanger Bruno Mars en rockband 30 Seconds to Mars met ieder twee EMA's. Rapper Eminem was de beste hiphopact en Katy Perry beste liveact.

 

De uitreiking van de EMA's vond plaats in de Odyssey Arena in het Noord-Ierse Belfast. De vriendin van Justin Bieber, zangeres en actrice Selena Gomez, presenteerde de show.

 

Meer entertainmentnieuws van dit weekend >

(Novum)


Reageer


disqu
MEER LIFESTYLENIEUWS

Melancholia maakt kans op acht European Film Awards. Het sciencefictiond...

Goed nieuws: het Amerikaanse Blurb – een online uitgeversplatform waa...

Vermaeck van de bovenste plank: Chanels memory game en kleurplaten.

Ontwerper Marc Jacobs maakt zijn (geïllustreerde) debuut op het witte s...

Model Rosie Huntington-Whiteley loopt deze maand niet mee als Angel tijd...

Wat heeft het ontslag van model Vanessa Hessler te maken met de kwestie...


Horoscoop
27 augustus 2014
DAGHOROSCOOP

Venus maakt vandaag vanuit de onderbewuste zone van je horoscoop contact met de vurige Mars, te vinden in het deel van het heelal dat over communicatie gaat. Dat valt zeker te voelen, Maagd, al is het in eerste instantie misschien op een subtiel niveau. Durf te vragen om wat je wilt en nodig hebt.

Wie droeg Kim Kardashians trouwjurk naar de Emmy’s? >