LIFESTYLENIEUWS

LIFESTYLENIEUWS

Pharrell voor Oscars & Angelina is vriendloos

09 december 2011 15:16

Ach gut, Angelina Jolie heeft geen vriendinnen en Pharrell Williams gaat aan de slag voor de Oscars. Het hete entertainmentnieuws dat vandaag – gierend hard – binnenwaaide…


Spannend! Pharrell Williams en filmcomponist Hans Zimmer gaan zorgen voor het muzikale gedeelte van de Academy Awards (Oscars). De modische N.E.R.D-zanger zal op 26 februari 2012 ongetwijfeld met wat swingende deuntjes op de proppen komen. Acteur Billy Crystal (When Harry Met Sally) neemt de presentatie van de Oscars voor zijn rekening.

 

Jawel, ook Lady Gaga’s dromen zijn (nog) niet allemaal in vervulling gegaan. De knotsgekke zangeres wacht namelijk al tijden op een belletje van regisseur Woody Allen. ‘Ik wil auditie voor hem doen en voor hem werken.’ Aldus Gaga in The Ellen DeGeneres Show.

 

Snik, snik. Angelina Jolie vertelt aan de Daily Mail dat ze bijna geen vriendinnen heeft. ‘Ik praat met mijn familie en met Brad. Hij is eigenlijk de enige.’ Gosh…

 

Als kers op de taart: Hollywood-kijkvoer. De trailer van de gloednieuwe film What to Expect When You’re Expecting is namelijk best hilarisch. En dat flink wat sterren hun snoet laten zien in de rolprent – Cameron Diaz, Brooklyn Decker, Anna Kendrick, Matthew Morrison, Chace Crawford – is altijd fijn.


WHAT TO EXPECT WHEN YOU’RE EXPECTING


Reageer


disqu
MEER LIFESTYLENIEUWS

Voor de lunch: de making of van de Pirelli-kalender 2012. Is immers al...

Ontpop de kurken! ELLE’s Art Director Tara van Munster heeft de Mercur...

Fietsen in stijl kan nu op stalen rossen van Gucci.

Johnny Depp is de pineut, Rihanna gaat goed en Robert Downey jr. doet ...

Wakker worden in een kamer die is aangekleed als een catwalkmodel. Klin...

All I Want for Christmas… Ja heus, Mariah Carey sloeg de handen ineen ...


Horoscoop
02 september 2014
DAGHOROSCOOP

Mercurius, jouw belangrijkste planeet, bereikt vandaag de financiële zone van je horoscoop. Dat maakt de komende weken heel geschikt om bankzaken onder de loep te nemen en je inkomsten te verhogen, Maagd. Zorg dat je alles netjes op orde brengt, want er staat een Mercurius-retrograde op het program in oktober.

Kim Kardashian zette de schaar in haar lokken! >