LIFESTYLENIEUWS

LIFESTYLENIEUWS

Pharrell voor Oscars & Angelina is vriendloos

09 december 2011 15:16

Ach gut, Angelina Jolie heeft geen vriendinnen en Pharrell Williams gaat aan de slag voor de Oscars. Het hete entertainmentnieuws dat vandaag – gierend hard – binnenwaaide…


Spannend! Pharrell Williams en filmcomponist Hans Zimmer gaan zorgen voor het muzikale gedeelte van de Academy Awards (Oscars). De modische N.E.R.D-zanger zal op 26 februari 2012 ongetwijfeld met wat swingende deuntjes op de proppen komen. Acteur Billy Crystal (When Harry Met Sally) neemt de presentatie van de Oscars voor zijn rekening.

 

Jawel, ook Lady Gaga’s dromen zijn (nog) niet allemaal in vervulling gegaan. De knotsgekke zangeres wacht namelijk al tijden op een belletje van regisseur Woody Allen. ‘Ik wil auditie voor hem doen en voor hem werken.’ Aldus Gaga in The Ellen DeGeneres Show.

 

Snik, snik. Angelina Jolie vertelt aan de Daily Mail dat ze bijna geen vriendinnen heeft. ‘Ik praat met mijn familie en met Brad. Hij is eigenlijk de enige.’ Gosh…

 

Als kers op de taart: Hollywood-kijkvoer. De trailer van de gloednieuwe film What to Expect When You’re Expecting is namelijk best hilarisch. En dat flink wat sterren hun snoet laten zien in de rolprent – Cameron Diaz, Brooklyn Decker, Anna Kendrick, Matthew Morrison, Chace Crawford – is altijd fijn.


WHAT TO EXPECT WHEN YOU’RE EXPECTING


Reageer


MEER LIFESTYLENIEUWS

Voor de lunch: de making of van de Pirelli-kale...

Ontpop de kurken! ELLE’s Art Director Tara van...

Fietsen in stijl kan nu op stalen rossen van Gu...

Johnny Depp is de pineut, Rihanna gaat goed en...

Wakker worden in een kamer die is aangekleed al...

All I Want for Christmas… Ja heus, Mariah Carey...