LIFESTYLENIEUWS

LIFESTYLENIEUWS

Reisgids-apps

07 april 2012 09:04
door Gabriëlle Koster

Ik ga op reis en neem mee: mijn iPhone. En de Capitool Compact reis-apps. En natuurlijk een beautycase, minstens tien setjes kleding, vijf paar schoenen… O, we dwalen af.


Superhandig hoor, een reisgids. Maar zo’n dikke pil neemt flink wat ruimte in beslag in je koffer. En inpakken is al zo’n crime. Zie daar de oplossing: een reisgids als app. Capitool Compact komt met verschillende reis-apps gebaseerd op hun stadgisdsen.

      
Naar eigen zeggen bieden de online reisgidsen de leukste en beste bezienswaardigheden en activiteiten van de grote steden, met top 10-lijsten, prachtige foto's en duidelijke kaarten. En dat geldt voor big spenders en reizigers met een beperkt budget. Daarnaast bevatten de apps informatie over architectuur, musea, de leukste attracties voor kinderen, de fraaiste parken, fantastische uitgaansgelegenheden en de beste hotels, winkels en restaurants. Bovendien zijn de kaarten offline raad te plegen en heb je dus geen internetverbinding nodig in het buitenland. Handig!          

 
JETSETTER
Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Londen, New York, Parijs en Rome zijn de gidsen die in de Appstore verkrijgbaar zijn voor € 5,99.

          
Ook wij hebben best kaas gegeten van de hotspots in een aantal steden, waaronder Londen, Parijs en Milaan

                


Reageer


disqu
MEER LIFESTYLENIEUWS

Sienna Miller is plots loslippig; aan onze collega´s bij ELLE UK vertel...

Lady Gaga doet doodgewone dingen met vriend Taylor Kinney en Ryan Goslin...

Vrij hilarisch. James van der Beek brengt zijn eigen jeans in een geini...

Heul hip en bovendien zeer nobel: het goede doel steunen. Dit keer sla...

Anna Sui knapt vanaf nu ook je huis op. Allereerst op het program: bed...

Crystal Renn doopt heur haar in de verf, Rihanna aast op filmrol en Ja...


Horoscoop
30 augustus 2014
DAGHOROSCOOP

De sterren stimuleren je vandaag om geheimen tot op de bodem uit te zoeken en problemen voor eens en voor altijd op te lossen. Iets wat je je al weken afvraagt, wordt nu ineens helderder. Rust niet voordat je álles helemaal begrepen hebt, Maagd. Als iemand ingewikkelde zaken kan uitpluizen, dan ben jij het wel.

Kim Kardashian speelt een gastrol in deze serie >