LIFESTYLENIEUWS

LIFESTYLENIEUWS

Scott Schuman en Garance Doré X Tiffany & Co

13 januari 2012 14:40

‘s Werelds leukste bloggerssetje Scott Schuman en Garance Doré teams up met Tiffany & Co. voor de What Makes Love True-campagne.


Nee, Scott Schuman (TheSartorialist.com) en Garance Doré (GaranceDore.fr) verdienen hun brood al lang niet meer alleen met het vullen van hun (streetstyle)blogs. De twee fotograferende lovebirds scharrelen er daarnaast lustig op los. Zo gunde Scott ons, enige tijd na het uitbrengen van zijn boek, ook een blik op zijn niet onaardige dagelijkse leven in een zeven minuten durende mini-docu en klaarde Garance onlangs nog leuke klussen voor Petit Bateau.

 

LIEFDE IS...
Maar alleen is maar alleen, moeten Scott en Garance hebben gedacht. En hee, geef ze eens ongelijk. Sámen scharrelen is toch gewoon veel gezelliger? Het lukte juwelengigant Tiffany & Co. dan ook om ze beide te strikken voor een fotografieklus; een online photogallery ‘geïnspireerd door liefde en hun eigen relatie’, in het kader van de nieuwste What Makes Love True-campagne. In de gallery geen romantische plaatjes uit de privé-albums van Scott en Garance, maar wél geinige foto’s van details uit hun leven, zoals korte briefjes die ze voor elkaar achterlaten. Zoet!

 
De bedoeling van dit project, dat de naam True Love In Pictures meekreeg, is dat andere mensen ook foto’s kunnen uploaden in de gallery of via speciale photo booths in Tiffany & Co.-winkels. Bekijk de photogallery hier.

 

Zien: Garance Doré voor Petit Bateau >


Reageer


disqu
MEER LIFESTYLENIEUWS

Tadam! Ook de Brit Awards staan weer op stapel. Welke muzikale toppers...

Neerlandse tattookoning Henk Schiffmacher voorziet een stel (on)geluksvog...

De Golden Globes en Oscars kruipen steeds dichterbij. Wij schotelen je h...

Katy Perry is de grote winnaar geworden van de People's Choice Awards.

Christian Louboutin en schaars geklede dames? Het gaat echt gebeuren. D...

Oh-la-la. Er zijn beelden uitgebracht van Agyness Deyn als stripper in...


Horoscoop
23 augustus 2014
DAGHOROSCOOP

De zon verlaat vandaag je sterrenbeeld, maar Jupiter blijft gelukkig tot het einde van de zomer aan je zijde staan. Bovendien staat de financiële zone van je horoscoop de komende maand in de schijnwerpers. Een goed moment dus om geldzaken op orde te brengen, Leeuw.

Hotspots! 3x nazomeren in Antwerpen >