LIFESTYLENIEUWS

LIFESTYLENIEUWS

The Devil Wears Prada krijgt vervolg

01 Juni 2012 09:52
door Gigi van der Zwaan

Genieten geblazen. Maak je op voor Revenge Wears Prada: The Devil Returns. Jawel, de sequel van The Devil Wears Prada.  


The Devil Wears Prada-auteur Lauren Weisberger is du moment druk bezig met het vervolgboek, die schijnbaar ook verfilmd gaat worden. Onder de titel Revenge Wears Prada: The Devil Returns moet de pennenvrucht in april 2013 in de schappen liggen. Wanneer de rolprent op het grote scherm te zien zal zijn is nog niet bekend.

 
HET VERVOLG
Wat we kunnen verwachten? De nieuwe pil gaat wederom over Andrea Sachs – het karakter dat Anne Hathaway speelde op ’t scherm –, maar dan acht jaar nadat ze opstapte bij modetijdschrift Runway. Andy werkt nu bij bruidsmagazine The Plunge, samen met haar voormalige collega Emily – in de film fabelachtig vertolkt door Emily Blunt. Blijkbaar heeft Andy goody two-shoes Nate voorgoed gedumpt en is ze nu samen met ene Max. Op een dag loopt Andy echter Miranda Priestly (Meryl Streep!) weer tegen het lijf en dat zet haar leven wederom compleet op z’n kop….

 
Dé filmtips voor juni 2012 >

 
Genoeg voer voor een niet te versmaden boek én film dus. De hamvraag: wie moeten er in de kersverse rolprent wel of juist niet te zien zijn. Anne Hathaway? Emily Blunt? Meryl Streep? Stanley Tucci? Schroom niet om hieronder je ongezouten mening te geven.


Reageer


MEER LIFESTYLENIEUWS

Nieuwe ronde, nieuwe astro-kansen! Plof neer op je stoel, vervang de s...

Sleep jezelf toch echt even van het (hopelijk) zonovergoten strand naa...

Bekend met de uitdrukking ‘Pas als je het met eigen ogen ziet, dringt ...

Is het heus waar? Volgens de laatste geruchten zijn Mary-Kate Olsen en ...

Tadam! Het Cannes film Festival zit er weer op. Wie ging er met de Gou...

Demi Moore en Ashton Kutcher blazen hun relatie mogelijk nieuw leven in...


Horoscoop
24 juli 2014
DAGHOROSCOOP

Beter dan vandaag wordt het niet. Geluksplaneet Jupiter staat al een paar weken in je sterrenbeeld en vandaag sluit de zon zich daarbij aan. Samen zorgen ze voor een enorme dosis voorspoed. Geniet van de lime lights, Leeuw. 

Waar zit jij vanmiddag/vanavond? De 25 beste terrassen van Amsterdam! >