LIFESTYLENIEUWS

LIFESTYLENIEUWS

Viktor & Rolf voor Bugaboo

11 Juni 2012 12:37
door Moniek Moerland

Toet-toet! Even voorstellen: ‘My First Car’, de limited edition Bugaboo, ontworpen door Neerlands trots Viktor & Rolf.


Rustig wandelen avec le bébé is er niet meer bij. Met My First Car sjees je de paden op de lanen in. Het kekke wagentje is geïnspireerd op een auto en is van alle gemakken voorzien. Leest u even mee?

 
Deze modische versie van de Bugaboo Cameleon3 is een op maat gemaakte wandelwagen in de mono-colour cool grijs, gemaakt van authentiek grijze autosportstof. Het ding heeft een leerachtige zonnekap en stuurbekleding, waarvan de duw- en draagbeugel met de hand zijn gestikt. Door de zogenaamde achterruit van de zonnekap kun je je spruit in de smiezen houden en de achterwielen zijn exclusief uitgerust met zilverkleurige velgen en het iconische Viktor&Rolf-embleem. Zowel de voetenzak als de achterkant van de wieg hebben een custom-made kentekenplaat met ‘bb - hearts - V&R’. Ach gossie.

 

Gwen Stefani's ontwerp voor Bugaboo wel eens gezien? >

 
BUGABOO FAMILY
Bugaboo is niet vies van een commerciële collabo op z’n tijd. Op modegebied sloeg het Nederlandse designbedrijf de handen al eens ineen met Missoni, Marc Jacobs, Paul Frank en Bas Kosters. ‘De samenwerking met Bugaboo was voor ons een creatieve uitdaging, omdat het buiten ons directe ontwerpgebied valt,’ leggen Viktor Horsting en Rolf Snoeren uit. ‘Dit is interessant omdat je anders over objecten gaat nadenken, waardoor we de 'My First Car' Bugaboo voor ogen kregen – een luxueus en innovatief voertuig wat het ultieme is in mobiliteitsdesign. Er ontstaat een lichte en ironische twist wanneer deze Bugaboo de straat op gaat – we houden van het idee dat elk designobject transformeerbaar is.’

 
Kost dat? € 1500 Voor de Bugaboo Cameleon3 by Viktor&Rolf en € 150 voor de voetenzak by Viktor&Rolf. Vanaf september 2012 zijn ze verkrijgbaar bij geselecteerde winkels, zolang de voorraad strekt. Voor verkooppunten ga je naar bugaboo.com/retail-locator.

 
In de spot, uhh koplampen: My First Car in 180 graden-view:

 

Reageer


disqu
MEER LIFESTYLENIEUWS

Jamie Hince laat zijn liefde voor Kate Moss vereeuwigen en Gisele Bündc...

Beyoncé en Gwyneth gaan op dubbeldate, LiLo’s look als Liz en kritiek ...

Oeganda zei u? Juist, nous sommes arrivés!

Gisele Bündchen is naar verluidt in verwachting van haar tweede kind.

Zien: Lindsday Lohan speelt een surfergirl in de film First Point van k...

Anna Wintours poging Team Barack Obama te steunen in de Amerikaanse ver...


Horoscoop
01 september 2014
DAGHOROSCOOP

De maan brengt de komende dagen door in de huiselijke zone van je horoscoop. Kan zijn dat daardoor herinneringen uit het verleden naar de oppervlakte komen. Ga ze niet uit de weg, Maagd. Pas wanneer je oude emoties doorleeft, kun je ze daarna loslaten.