LIFESTYLENIEUWS

LIFESTYLENIEUWS

Zien: Oscars 2012 trailer

06 januari 2012 11:02

Hollywood maakt zich op voor de Academy Awards – oftewel Oscars – van 2012. De organisatoren laten ons alvast in de stemming komen met een geinige trailer.


Hét grootste awardspektakel, de Oscars, kruipt weer steeds dichterbij. Op 26 februari 2012 schrijdt tout Hollywood wederom over de befaamde rode loper en de voorbereidingen zijn in volle gang. Wie er in de running zijn voor het o-zo belangrijke gouden beeldje blijft nog even geheim – op 24 januari worden de nominaties bekend gemaakt –, maar we kunnen alvast beginnen met de voorpret.

 

Pssst... De eerste Oscarwinnaar is al bekend >

 

OSCARS 2012 TRAILER
Voor een kort filmpje, genaamd Off the Grid, trokken de Academy Award-organisatoren hun lolbroek aan en huurden flink wat grote namen in. Wij noemen een Robin Williams, Megan Fox, Josh Duhamel, William Fichtner en Vinnie Jones. In de trailer grappen ze over de ‘lastige’ zoektocht naar een Oscar-presentator. Een goeie knipoog naar Eddie Murphy, die onlangs besloot de awardshow niet meer te presenteren nadat zijn vriend, producer Brett Ratner, werd ontslagen na een flinke rel. Jammer voor Eddie, maar des te beter voor grappenmaker Billy Crystal, die de show nu voor de negende (!) keer aan elkaar mag praten.

 
Ach, genoeg gekeuveld, bekijk hieronder de Oscars 2012 trailer:

 


Reageer


MEER LIFESTYLENIEUWS

(Novum) - Drew Barrymore is verloofd met haar vriend Will Kopelman. Hi...

(Novum) - Peaches Geldof en haar verloofde Thomas Cohen verwachten hun...

Tim Gunn – de meest fabuleuze mentor ooit – heeft grootse plannen voo...

Gesnapt! De naam van Lily Allens dochter – Ethel Mary – is per ongeluk...

Ben jij de gelukkige winnaar van onze 20.000ste Facebook-fan actie? Lee...

Beyoncé loopt nog met een dikke buik rond en Marc Jacobs, Lorenzo Mart...


Horoscoop
23 juli 2014
DAGHOROSCOOP

Nog héél even en dan bereikt de maan jouw sterrenbeeld. Grote kans dat je je daardoor een beetje onrustig voelt. De energie verandert van intellectueel in emotioneel. Kan zijn dat je gedachten je somber maken. Weet dat het vanzelf weer voorbij gaat, Kreeft.

Dit zijn de beste mascara's ooit >