Melania Trump covert de Mexicaanse Vanity Fair

Uhm... Awkward?!

Wat je noemt pijnlijke timing... De Mexicaanse Vanity Fair ligt vanaf nu in de schappen en groot op de cover: Amerika's nieuwe First Lady Melania Trump.

Stralend, met een soepkom sieraden voor zich die ze eet als spaghetti.

Advertisement - Continue Reading Below

Pijnlijk natuurlijk omdat haar man afgelopen week aankondigde onmiddellijk te beginnen met de bouw van de muur tussen de Verenigde Staten en Mexico. Je weet wel, die muur waar het Spaanstalige buurland uiteindelijk voor zal betalen (ahum).

Trumps aankondiging viel niet helemaal in goede aarde bij de Mexicanen. De president cancelde zelfs een ontmoeting met President Trump. Of een glossy met zijn vrouw (en een kom sieraden) op dit moment goed zal verkopen, is daarom de vraag.

Meest gelezen

Nu zal Vanity Fair een week of wat geleden naar de drukker zijn gegaan. Vóór de meest recente (Twitter) ruzie om de muur. Slechte timing dus?

De foto is overigens niet nieuw. Hij werd, net als het interview, overgenomen uit de Amerikaanse GQ dat het afgelopen april plaatste - iets dat gebruikelijk is in de bladenwereld. De foto werd overigens nog veel eerder gemaakt, namelijk in 2011 ter promotie van Melania's juwelenlijn. De First Lady zelf is waarschijnlijk net zo verrast als de rest van de wereld dat ze op de cover staat.