Viel Chrissy Teigen in slaap tijdens de Oscars-uitreiking??

Chrissy Teigen deed een klein tukje op de schouder van eega John Legend aan het einde van de Oscars ceremonie. En ja: Twitter had het door.

Meer van Oscars
20 articles
Oscars 2018: dit zijn alle genomineerden
Oscars 2018: wie krijgt de award voor beste film?
Dit is er dit jaar gebeurd met de Oscar leftovers

Chrissy Teigen kreeg het Oscarsshow-kijkende publiek aan de praat afgelopen nacht. En niet alleen vanwege haar Zuhair Murad-jurk.

Advertisement - Continue Reading Below

Tegen het einde van de ceremonie, toen de Beste Acteur en Beste Actrice bekend werden gemaakt werd het model door de camera's gesnapt terwijl ze haar hoofd op de schouder van John Legend liet rusten. Haar ogen gesloten. En jawel, Twitter trok direct conclusies:

More From Oscars
20 articles
Oscars 2018: dit zijn alle genomineerden
Oscars 2018: wie krijgt de award voor beste film?
Dit is er dit jaar gebeurd met de Oscar leftovers
Casey Affleck
Waarom de Oscar-winst van Casey zo slecht is
Dit is Andrews lieve reactie op Emma's Oscar-winst

Terwijl sommigen zich afvroegen hoe Chrissy in hemelsnaam zo vroeg op de avond al in slaap kon vallen (in Hollywood was het slechts 21.00 uur), gaven anderen haar groot gelijk in haar slaapnood en noemden haar al snel een held voor het doen van een dutje tijdens de grootste awardshow ter wereld. Iets wat overigens kort daarop direct werd overschaduwd door het memorabele einde aan de show waarin Warren Beatty de verkeerde winnaar voor Beste Film aankondigde, uiteraard.

Als we de Twitter-post van Brandon Wall hierboven mogen geloven was Chrissy's narcolepsie-aanval echter nep en een statement reactie op de acceptance speech van de winnaar van de award voor Best Actor, Casey Affleck. Precies, die zedendelinquent. En als dat het geval is then we applaud you, Chrissy! Als het toch gewoon een tukje was overigens ook.

Bron: Elle UK