Kylie Jenner heeft haar 'Tyga'-tattoo hierin laten veranderen

En meer (celebrity)nieuws dat je deze ochtend écht even gelezen moet hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Als iemand nog bewijs nodig had dat Kylie Jenner en Tyga voorgoed klaar met elkaar zijn, dan krijg je dat nu. Kylie liet jaren geleden een 'T' op haar enkel tatoeëren (och, verliefd zijn) en dat wordt natuurlijk een beetje pijnlijk om naar te kijken na een break-up.

Advertisement - Continue Reading Below

De realityster klopte dus bij de tattooshop aan en heeft de 'T' nu laten veranderen in 'LA', haar woonplaats:

Meest gelezen

Inmiddels heeft Kylie Jenner een relatie met rapper Travis Scott, maar of ze van haar tattoofout geleerd heeft? Niet echt. Met haar nieuwe vlam liet ze namelijk onlangs een matching tatoeage van een vlinder zetten. Tja:

Advertisement - Continue Reading Below

Over celebritykoppels gesproken: de geruchten dat Sienna Miller en Brad Pitt aan het daten zijn worden weer flink aangewakkerd - ook al ontkende 'een insider' een mogelijke romance tussen de twee een paar weken geleden nog.

Us Magazine pakt deze week groots uit met hun Sienna en Brad-verhaal en laat weten dat ze al op 'verscheidene dates' zijn gespot. Hmm...


Intussen is Ryan Reynolds hier om zoete wraak te nemen op je ex. Gabi Dunn kon niet meer naar haar promfoto's van zichzelf en haar voormalige lief kijken, en besloot ze dus te fotoshoppen:

Advertisement - Continue Reading Below

Dit tot groot genoegen van Ryan zelf, die meteen voorstelde dat ze ook even zijn jaarboekfoto meepakte:

Meest gelezen

Jenna Dewan Tatum en man Channing Tatum zijn na jaren nog steeds gelukkig met elkaar, en wij snappen wel waarom. Jenna postte dinsdag op Instagram loeihete dansvideo's van zichzelf, waar zelfs haar man nog een puntje aan kan zuigen:

"Let's film something!" 🎥: @colione

A post shared by Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on

💃🏻💃🏻

A post shared by Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on

Advertisement - Continue Reading Below


Tijdens de zomer mag het dan wel kommer en kwel op de tv zijn, we kunnen ons deze herfst gaan verheugen op allerhande fraais. Niet alleen staat dan het tweede seizoen van Riverdale op stapel, ook Will & Grace komt terug. En hoe!

Er is een nieuwe promo van de revival van de iconische show online geslingerd, en die doet je nu al verlangen naar september:

Advertisement - Continue Reading Below

Lauren Conrad beviel gisteren van haar eerste spruit, en ook George en Amal Clooney verkennen as we speak nieuw terrein op oudergebied. De twee zijn geland in Italië voor hun eerste vakantie met hun pasgeboren tweeling. George werd incluis wit babymandje op de kiek gezet en - uiteraard - werd het internet even wild:

Meest gelezen

Zangeres Kelly Clarkson laat intussen aan iedereen zien hoe je op social media met fatshamers omgaat. APPLAUS:

Advertisement - Continue Reading Below

Daarmee werd ze gisteren meteen tot held van het web gedoopt: