Dit diner is zo goed dat het maar een keer per jaar kan worden gegeven en jij kunt erbij zijn

Kok Jaimie van Heije gaat bijvoorbeeld voor je koken.

SPONSORED

Lang geleden, toen ondergetekende nog studeerde op het Amsterdam Fashion Institute, moest er eens een bekende modefotograaf worden overgehaald om ons groepje studenten – naïef, maar leergierig – een handje te helpen. 'Is goed, maar graag een fles Bombay Sapphire,' kregen we als antwoord terug. Zo werd geregeld, en ik wist gelijk: Bombay Sapphire is dus een goede gin.

Datzelfde Bombay Sapphire geeft graag evenzo goede eetfeestjes onder de noemer The Grand Journey. Klinkt intens voor een gin-merk, maar de naam snijdt hout als je bedenkt dat Ivano Tonutti – smaakmaker bij Bombay Sapphire, officieel 'Master of Botanicals' genoemd –daadwerkelijk een grand journey heeft gemaakt langs tien landen, om zo de beste smaken te verzamelen voor Bombay Sapphire's gin.

Advertisement - Continue Reading Below

Beste reizigers, welkom aan boord

Vorig jaar leidde dat tot een The Grand Journey waarbij de gasten in een fictieve trein aan boord stapten en gedurende de avond langs landen als Java, Ghana en de Italiaanse streek Toscane 'reden', terwijl ze bij elk land of regio een typisch gerecht kregen geserveerd.

Dit keer vindt The Grand Journey plaats in The Loft in de A'DAM Toren, waar chef-kok Jaimie van Heije een rits gerechten voor je kookt. Het concept is simpel: het eten moet net zo goed zijn als de gin. Gaat 'm vast lukken...

Zo ben je erbij

Goed, to the point, want we beloofden je immers dat je erbij kunt zijn, en wel op donderdag 24 augustus. Hoef je iets heel simpels voor te doen: vul dit formulier in, en we gaan voor je loten. Beloofd.