Blake Lively reageert op de geruchten over nieuwe afleveringen van Gossip Girl

​En wat ze zegt zal je verrassen.

Meest gelezen

Het is écht, er is een mogelijkheid dat er nieuwe afleveringen van Gossip Girlgemaakt gaan worden (lees hier het hele verhaal).

Gisteren was het op onze Facebook al mayhem (MAYHEM!) toen het grote nieuws bekend werd en terecht. Want hoé geweldig zou het zijn; Chuck, Blair, Serena, Nate en Dan anno 2016. WAAN-ZIN-NIG.

Toch kregen we meteen zo onze twijfels bij de terugkeer van de originele cast. De acteurs hebben namelijk de afgelopen jaren best wel wat kritiek gehad op de rol die ze bekend maakte. Zo ook Blake Lively. De actrice zei over het spelen van Serena van der Woodsen tegen Allure magazine:

Advertisement - Continue Reading Below

'Het is raar wanneer mensen denken dat ze je heel goed kennen, maar dat dat niet zo is. Ik zou echt niet trots zijn wanneer ik iemand cocaïne zou geven waarvan die persoon vervolgens overdosed raakt. Om daarna nog iemand neer te schieten en met iemand anders' vriendje naar bed gaan. Mensen vonden dat heerlijk om te zien, maar persoonlijk voelt het heel tegenstrijdig. Je wil toch graag een betere boodschap dan dit uitdragen.'

Meest gelezen

Maar! Blake heeft blijkbaar een change of heart gehad. E! News vroeg de zwangere Blake gisteren naar het grote nieuws over de mogelijke revival van Gossip Girl, en haar reactie was verdacht positief. Zou ze misschien toch al benaderd zijn...???

Dit is wat ze zei:

'I don't know, it would be fun. We had such a great time doing that that I think we would all enjoy that.'

Hmm... is er ook contact geweest met de anderen? Wie weet... Het is niet voor niets dat Gossip Girl-maker Josh Schwartz het nieuws over een revival niet meteen naar het rijk der fabelen stuurde immers.

Ook Sebastian Stan - die Carter Baizen speelde en nu een megafilmster is geworden met Captain America - liet al weten dat hij ervoor in zou zijn. Hopelijk krijgen ze de OG-cast dus bij elkaar (duimen!), want wie wil er nou niet wederom verdrinken in die ogen en diepe stem van Chuck (aka Ed Westwick)...

GIF

Er is dus HOOP! Dank u Blake Lively.