De eerste trailer van Harry Styles' debuutfilm, opgenomen in Urk, is er!

​Vandaag is een goede dag. Of toch niet...?

Meest gelezen

Warner Bros. heeft zojuist (nadat-ie gelekt was op internet) dé trailer waar de wereld smachtend op wachtte vrijgegeven: Dunkirk. Opgenomen in het pittoreske Urk (en vooral op het water rondom Urk). Hollywood in Holland dus, maar het aller- állerbeste is uiteraard dat Harry Styles er zijn debuut als acteur in maakt. En de wereld kan niet wachten om te zien hoe hij het er vanaf brengt.

En dat is nou juist waar de schoen wringt...

Advertisement - Continue Reading Below

Warner Bros. en regisseur Christopher Nolan, die oa ook The Dark Knight en Inception maakte, en die zich met het casten van het One Direction-lid flink wat commotie daar in Urk op de hals haalde, kozen ervoor om Harry níet in de trailer te laten voorkomen.

Slechtste.idee.ooit.

Meest gelezen

Het korte filmwerkje geeft ons wél een mooi beeld van wat we kunnen verwachten van de ongetwijfeld prachtige oorlogsfilm (met in de hoofdrollen zwaargewichten Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh en Cillian Murphy - maar nee: zelfs zij verschijnen niet in de trailer). Een tikje teleurgesteld zijn we dus wel.

We bedoelen: nog stééds geen bewegend beeld van Harry Styles' korte manen!

Voorlopig moeten we het dus nog even hebben van 'horen zeggen' dat Harry het prima doet als acteur. Collega-acteur Mark Rylance liet eerder aan het Londense Evening Standard weten: '[He's] one of those people — Sean Penn has it too — a kind of panache. I
look at them and think, "How did you get that? How do you get so that
life is easy?"'

Kom op Warner Bros., laat ons niet langer in spanning!

Harry Styles moet maatregelen nemen op Urk >

De reden waarom er ineens zoveel Hollywood-films in Nederland worden opgenomen >