Zie hier hoe Stranger Things' Eleven aka Millie Bobby Brown een Nicki Minaj-nummer rapt

​BRIL-JANT.

Meest gelezen
GIF

Als je niet al geobsedeerd was door Millie Bobby Brown, aka Eleven uit Netflix' Stranger Things, dan ben je dat wel na het zien van deze video, als je het mij vraagt.

De kinderen uit Stranger Things waren te gast bij de The Tonight Show, en uiteraard had Jimmy Fallon weer een spelletje verzonnen voor zijn gasten.

Daardoor kwamen we erachter dat Millie niet alleen waanzinnig kan acteren, maar ook rappen. De 12-jarige alleskunner moest een deel van Nicki Minajs Monster voordragen, en damn, wát deed ze dat goed. Compleet met bad-ass handbewegingen. Bekijk haar raps-kills (vanaf 4.15 minuten) hieronder:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Hoé awesome.

En dat was niet alles. De hoofdrolspelers uit de hitserie zaten ook op de bank voor een interview, en da's het schattigste wat je ooit hebt gezien. Zo bespraken ze de zoenscène van Millie en Finn Wolfhard (Mike) - het was haar eerste zoen ooit, hoé zoet - en dat ging precies zoals je denkt dat het zou gaan:

GIF

Millie vertelde dat Finn een lading Tic Tacs had meegenomen, en dat de makers van de show, de Duffer-broers, haar al dagen van tevoren aan het pesten waren en kus-emoji's stuurden. Mede-spelers Gaten (Dustin) en Caleb (Lucas) hadden intussen zoiets van...

'I got up and said 'Kissing sucks!' vertelde Millie. 'And Finn was like, 'It wasn't too bad.''

GIF

Serieus, mag ik ze allemaal adopteren?!

Jimmy Fallon zorgde voor nog meer Stranger Things-goodness door Barb te laten terugkeren uit de Upside Down:

THANK GOD dat Stranger Things terugkeert voor een tweede seizoen >