De nieuwe, lange trailer van Fantastic Beasts and Where to Find Them is fantastisch

​Alle Harry Potter-dromen komen uit.

Hier is een cadeautje om de herfst - kijk even naar buiten, het is écht herfst, mensen - uitermate goed mee te beginnen: Warner Bros. heeft zojuist een heerlijke nieuwe trailer van Fantastic Beasts and Where to Find Them online geslingerd.

Al maanden (maanden!) wacht ik met smart tot de Harry Potter-prequel uitkomt, en moment dat komt verdraaid dichtbij. Omcirkel 17 november in de agenda: dan lig je voor de bioscoopdeur om zo'n gewild kaartje te bemachtigen.

Advertisement - Continue Reading Below

Even een kleine resumé:

In Fantastic Beasts and Where to Find Them heeft Newt Scamander de hoofdrol, de zoöloog die ook het studieboek Fantastic Beasts and Where to Find Them schreef - het boek dat voorkwam in de 'gewone' Harry Potter-films. Het verhaal speelt zich af in de jaren twintig, zeventig jaar voordat het verhaal van Harry Potter, zoals we dat kennen, begint. J.K. Rowling schreef zelf het script en de eerste beelden beloven heel veel goeds.

Meest gelezen

Eddie Redmayne heeft de hoofdrol in de prent en ook Colin Farrell, Ezra Miller(!), Jon Voight en Zoë Kravitz zie je langskomen. Wat een heerlijkheid.

Afijn. Bekijk hieronder de nieuwe, lange trailer van Fantastic Beasts and Where to Find Them: