Brangelina Update: Brad Pitt vraagt om gedeelde voogdij

Betekent dit dan toch een vechtscheiding?

Gaat het dan toch een vechtscheiding worden? Brad Pitt heeft gisteren officieel gereageerd op de scheidingspapieren die Angelina Jolie bijna twee maanden geleden heeft ingediend en Brad lijkt klaar om te vechten voor zijn kinderen.

In de papieren van 19 september vroeg Angelina om volledige lichamelijke voogdij over hun zes kinderen, Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10), en tweeling Knox en Vivienne (8). Haar ex zou enkel bezoekrecht krijgen. Brad neemt hier duidelijk geen genoegen mee en reageerde gisteren met de vraag om gedeelde lichamelijke voogdij.

Advertisement - Continue Reading Below

Net als Angelina, vraagt ook Brad niet om financiële steun.

Volgens People hebben Brad en Angelina sinds haar plotselinge verzoek tot scheiding bijna twee maanden geleden, geen persoonlijk contact meer gehad. De acteur geeft in zijn reactie als reden voor de scheiding het aloude 'irreconcilable differences' en zet de datum van de breuk ook op 15 september, net als Angelina in haar papieren.

Of Brads vraag om gedeelde voogdij betekent dat er niets uit het onderzoek van de kinderbescherming is gekomen, is niet duidelijk. Voor zover bekend is het onderzoek nog steeds gaande.