Beauty and the Beast: de eerste officiële trailer is nét online gezet

Emma Watson als Belle! Dan Stevens als Het Beest!

Meest gelezen

De eerste officiële trailer voor één van de most anticipated films van 2017 staat dan nu eindelijk (eindelijk!) online. Konden we in mei als een glimp zien van Emma Watson als Belle in de teaser trailer (maar die was wel heel zuinig), nu is onze eerste échte blik hier.

Advertisement - Continue Reading Below

Afgelopen weekend deelde Emma Watson al de eerste poster van de live-action remake van de bekende Disney-film op Instagram...

@beautyandthebeast 🌹

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Meest gelezen

... maar wie had gedacht dat dit als warmmakertje diende voor vandaag. Vanochtend maakte namelijk in Good Morning America de Beauty and the Beast-trailer haar debuut, en och, wát is het een plaatje.

Nu hadden we dat ook wel verwacht met een cast als deze (Luke Evans! Dan Stevens! Kevin Kline! Ewan McGregor! Emma Thompson!), maar het eindresultaat blijft toch altijd spannend.

We zien hoe Emma Watson als Belle aan al je Disney-dromen voldoet (de jurken! Het haar!) en Het Beest is angstaanjagend realistisch gemaakt. En mogen we ook even een moment nemen om weg te zwijmelen bij Luke Evans...

Kortom: dit wil je – zo'n stuk of twintig keer – zien.

Beauty and the Beast draait vanaf 17 maart 2017 in de bioscoop. En na het zien van deze trailer zou je het liefst nu al een kaartje kopen: