De Oscars 2017 worden gepresenteerd door Jimmy Kimmel

We kunnen ons alweer op gaan maken voor de Academy Awards.

Meer van Oscars
20 articles
Oscars 2018: wie krijgt de award voor beste film?
Dit is er dit jaar gebeurd met de Oscar leftovers
Casey Affleck
Waarom de Oscar-winst van Casey zo slecht is

Nu officieel bekendgemaakt: Jimmy Kimmel is de nieuwe presentator van de Oscars 2017. De grappenmaker mag de grootste awardshow van volgend jaar voor zijn rekening nemen en hij luidt dat zo in:

Advertisement - Continue Reading Below

Jimmy Kimmel presenteerde begin dit jaar de Emmy Awards. Dat werd met zoveel lof ontvangen - het is immers knap lastig om zo'n stijve awardshow een beetje leuk te maken - dat de organisatoren van de Academy Awards meteen naar hun telefoon grepen.

OSCARS 2017

Wat we verder van het grootste filmspektakel van volgend jaar weten? Het gaat er op de Amerikaanse televisie flink anders uitzien. Vorig jaar werd er geklaagd dat de prijzenshow veel te lang duurde en veel mensen haakten af. Nu heeft de Academy daarom nieuwe producers aangenomen, Michael De Luca en Jennifer Todd, die beloven de Oscars 2017 'short and sweet' te houden.

More From Oscars
20 articles
Oscars 2018: wie krijgt de award voor beste film?
Dit is er dit jaar gebeurd met de Oscar leftovers
Casey Affleck
Waarom de Oscar-winst van Casey zo slecht is
Dit is Andrews lieve reactie op Emma's Oscar-winst
Donald Trump over de Oscars

Grote kanshebbers? Natalie Portman voor haar rol in (en als) Jackie, Casey Affleck voor Manchester by the Sea, Emma Stone in La La Land en Denzel Washington voor Fences. Qua beste films zal het waarschijnlijk gaan tussen, 20th Century Women, Arrival, Fences, La La Land, Manchester by the Sea, Moonlight, Jackie en Sully.

De Oscars worden op 26 februari 2017 uitgereikt. Uiteraard doen wij die nacht live verslag en vind je hier als eerste álle rodeloperlooks, opmerkelijke momenten en de winnaars.