De nieuwe trailer van Rings gaat je nachtmerries bezorgen

Bereid je alvast voor op wat doodenge uurtjes in de bioscoop.

Meest gelezen

Rings- de langverwachte derde film van The Ring-franchise - zou eigenlijk afgelopen oktober uitkomen (gaat zo goed gepaard met Halloween, immers), maar de release werd nog even wat uitgesteld om de laatste puntjes op de i te zetten. De releasedatum van de horrorfilm staat nu op 9 februari en we krijgen er nu al nachtmerries van.

Rings

Paramount heeft namelijk een nieuwe trailer van de prent online gezet en het is ENG. Serieus, we waarschuwen je, je durft wellicht de komende week je laptop even niet meer open te klappen.

Advertisement - Continue Reading Below

Rings vindt 13 jaar na de eerste Amerikaanse remake van de Japanse horrorklassieker plaats en het plot is zo ongeveer hetzelfde als de voorgangers, maar nu is de doemvideo viral gegaan (het is 2017 immers. Videobanden, rip.). Het filmpje komt terecht bij een jong koppel dat, uiteraard, de consequenties moet dragen in de daarop volgende zeven dagen.

Ben je zo badass dat je Rings wel denkt aan te kunnen? Bekijk hieronder dan snel de nieuwe trailer. Wij slapen de komende dagen even met een lichtje aan thankyouverymuch.

Meest gelezen