Geweldig nieuws: de EU heft de streaminggrenzen van Netflix op

Dus binnenkort kun je van het Netflix-aanbod van HEEL Europa gaan genieten!

Meest gelezen

Roamingkosten zijn vanaf juni 2017 verleden tijd binnen Europa en in 2018 staat ons nóg een groot voordeel van de EU te wachten: de grenzen aan streamingdiensten vallen weg.

GIF
Advertisement - Continue Reading Below

Jawel, de Europese Unie gaat de grenzen opheffen van streamingdienst als Netflix en Spotify, wat betekent dat je vanaf 2018 het héle Netflix-aanbod van Europa kunt zien. Wist je bijvoorbeeld dat op de Belgische Netflix álle seizoenen van Friends te bekijken zijn? Nou, die zijn dus volgend jaar ook voor ons.

GIF
Meest gelezen

Het Europees Parlement, de Europese lidstaten en de Europese Commissie kwamen gisteren tot een nieuwe overeenkomst omtrent de belemmeringen voor online media-abonnementen en daarmee komt er langzaam maar zeker één digitale markt voor Europa.

GIF

Rechten van series en films zijn per land geregeld, dus wanneer je nu op reis gaat kun je vaak net die ene film of serie waar je middenin zat, niet in het buitenland zien en andersom. De Europese Unie verwijdert volgend jaar deze barrières per land, zodat er gewoon één aanbod voor Europa is.

Nu al het beste nieuws van de dag.