Komt er een spin-off van Pretty Little Liars?

Het lijkt er wel op!

Meest gelezen

Bereiden we ons al mentaal voor om in april aan de allerlaatste 10 afleveringen van Pretty Little Liars te moeten beginnen (snik), nu komt er goed nieuws. Want wat denk je? Er komt wellicht een spin-off (!!) van de serie.

The Perfectionists

Showrunner en seriemaker I. Marlene King is momenteel bezig met die ongetwijfeld nieuwe hitserie Famous In Love - jeweetwel, met Bella Thorne in de hoofdrol -, maar ze lijkt de PLL-wereld nog niet voorgoed gedag te zeggen.

Advertisement - Continue Reading Below

Sara Shepard, de schrijfster van Pretty Little Liars, heeft nóg een boek gemaakt: The Perfectionists. Het boek gaat over vijf studenten die ontdekken dat ze allemaal een hekel hebben aan de grote eikel op hun school, Nolan, die meisjes allerlei nare dingen heeft aangedaan.

Een Reddit-gebruiker onder de naam tiagob94 ging op onderzoek uit, en kwam erachter dat er op IMDb twee karakters staan uit The Perfectionists-wereld bij de ALLERLAATSTE aflevering van Pretty Little Liars, Claire enAva:

Meest gelezen

Tja, dat kun je geen toeval meer noemen. En de karakters aankondigen in de finale-aflevering van PLL? Dan kondigen de woorden SPIN-OFF zich wel heel groot aan.

AndereReddit-gebruikers doken in het verhaal en denken dat het einde van PLLzal draaien om Emily en Alison die eindelijk samenkomen en zal eindigen met de twee die samen naar Beacon Heights, Washington (waar The Perfectionists zich afspeelt) verhuizen en daar lerares worden.

I. Marlene King heeft haar fans bovendien al verteld dat ze achter de tv-verfilming zal zitten van The Perfectionists, en gooide met deze tweet onlangs ook nog even wat olie op het vuur:

#PLLendgame? Nog niet helemaal, zo lijkt het zo...