Amal Clooney en haar baby bump doen de rode loper

Haar eerste sinds bekend is dat zij en man George een tweeling verwachten.

Meest gelezen

En daar is ie dan, Amal Clooney's buikje. De mensenrechtenadvocaat debuteerde haar groeiende bump gisterenavond in Versace op de rode loper in Parijs. Het was haar eerste officiële uitje sinds bekend is dat zij en man George Clooney een tweeling verwachten.

Advertisement - Continue Reading Below

George en Amal waren in Parijs voor The Cesar Awards waar hij een Honorary Cesar mocht ontvangen voor zijn bijdrage aan de filmwereld. Aangezien hij niet genomineerd is voor een Oscar, is de kans klein dat we de twee zondag ook in Los Angeles gaan zien.

George vertelde de Franse pers eerder deze week erg gelukkig maar ook erg nerveus te zijn over de enorme verantwoordelijkheid om niet één, maar twee kinderen op deze wereld te zetten. Hij zei ook dat het aankomend vaderschap hem nu al heeft veranderd en hem verantwoordelijker heeft gemaakt. Zowel hij als zijn vrouw vermijden de komende tijd bijvoorbeeld gevaarlijke landen:

'I won't go to South Sudan any more or the Congo, Amal will no longer go to Iraq and she'll avoid places where she knows she isn't welcome.'