'Tuintje In Mijn Hart' wordt je favoriete guilty pleasure-film

Na de Oscars, is het wel weer eens tijd voor een gezellige guilty pleasure.

Meest gelezen

De Oscars zijn uitgereikt en daarmee komt award season voor dit jaar weer tot een einde. En hoewel de filmfestivals bomvol gloednieuwe pareltjes alweer voor de deur staan, mogen we nu ook wel weer eens schaamteloos gaan genieten van een guilty pleasure-prent. Zie daar: Tuintje In Mijn Hart.

Ik heb een tuintje in mijn hart...

Tuintje In Mijn Hart is de nieuwste prent van de makers van Toscaanse Bruiloft, Michiel de Ruyter en Verliefd op Ibiza mét een grote Nederlandse sterrencast. Fockeline Ouwerkerk, Leo Alkemade, Edwin Jonker, Juvat Westendorp, Pip Pellens, Sanne Langelaar, Imanuelle Grives, Oscar Aerts, Sanne Vogel en Beppie Melissen ja, een flinke lijst komen allemaal langs in de zonnige feelgoodfilm.

Advertisement - Continue Reading Below

De film gaat over Axel; een blanke Surinamer die al 20 jaar in Nederland woont en volledig vernederlandst is, inclusief stamppot en bonuskaart. Hij is getrouwd met de Hollandse Victoria en is nooit meer terug geweest naar zijn vaderland. Als zijn moeder Gladys de familie in haar Surinaamse pension bij elkaar roept omdat ze ernstig ziek zou zijn, moet hij met tegenzin in 't vliegtuig stappen. Nauwelijks aangekomen explodeert de situatie al als zijn broer Virgil hem op stang jaagt en zijn dochter Wonnie, die stage loopt in Paramaribo, bekent dat ze zwanger is.

Meest gelezen

Kortom: genoeg voer om je een filmavond mee te vermaken. Romantiek, humor, gekke wendingen; gewoon een gezellige prent. Ook wel eens lekker.

Tuintje In Mijn Hart draait vanaf nu in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer: