Deze Riverdale-acteur wordt vervangen door iemand anders in seizoen 2

Dit karakter gaat er in seizoen 2 van Riverdale heel anders uitzien.

Meest gelezen

Ook helemaal meegesleurd in de Riverdale-hype? Begrijpelijk. Wij ook namelijk. En als trouwe kijker van de hitshow valt natuurlijk elk detail je op, dus de makers bereiden ons alvast voor op een grote verandering in seizoen 2.

Een nieuwe Reggie

Reggie - jeweetwel, die head-to-head met Archie ging om captain van het football-team te worden - wordt namelijk vervangen.

Ross Butler als Reggie in Riverdale
Advertisement - Continue Reading Below

Ross Butler - die je ook in 13 Reasons Why kan spotten als Zach Dempsey - heeft andere filmverplichtingen en redt het helaas niet meer om de rol te vertolken.

Meest gelezen

Roberto Aguirre-Sacasa, de schrijver en producer van Riverdale, laat aan TVLine weten:

'We vonden het geweldig dat Ross de rol van Reggie dit seizoen speelde, maar door zijn verplichtingen aan andere projecten, kunnen we hem niet zo vaak inzetten als we zouden willen. Volgend seizoen willen we meer Reggie in onze show - hij is Archie's vijand! - en omdat Ross het niet haalt om zoveel opnames te hebben voor Riverdale, zoeken we naar een nieuwe Reggie. Hij laat een groot gat achter, maar we zijn er zeker van dat we een acteur kunnen vinden die zo grappig en sexy is als Ross. En natuurlijk wensen we Ross al het beste.'

GIF

Nog meer groot Riverdale-castingnieuws, want de makers hebben ook de acteur gevonden die Veronica's criminele (en nog nooit eerder getoonde) vader Hiram Lodge gaat spelen. Niemand minder dan de knappe Mark Consuelos stapt in seizoen 2 in zijn schoenen.

Hij dus:

GIF

Dank u Riverdale, dank u.