Wonder Woman de succesvolste film in het DC Extended Universe ooit

Ze is nu 'Batman v Superman' voorbij geknald.

Meest gelezen

Wonder Woman is niet te stoppen. De film, met actrice Gal Gadot in de hoofdrol en geregisseerd door Patty Jenkins, is na dit weekend de succesvolste film van het DC Extended Universe. En dat na amper 5 weken!

Wonder Woman verdiende de afgelopen weken meer aan de Amerikaanse kassa dan alle eerdere films die zich in dezelfde wereld van DC afspelen, waaronder Batman v Superman en Suicide Squad.

Advertisement - Continue Reading Below

Volgens BoxOfficeGuru.com ging Wonder Woman dinsdag Suicide Squad voorbij met 325.1 miljoen dollar aan opbrengsten aan de kassa. Dit weekend, een lang weekend dankzij de 4th of July-viering, wordt verwacht dat dit bedrag naar 331 miljoen zal oplopen. En dat is meer dan Batman v Supermans 330 miljoen. Die laatste film had 12 weken nodig om aan dit cijfer te komen.

Wereldwijd bracht Wonder Woman al zo'n 700 miljoen op aan de kassa. Als dit zo doorgaat, verwacht Forbes dat de film uiteindelijk de 4de best verdienende DC film aller tijden zal zijn en de best verdienende DC film waar Batman niet in voor komt.

Meest gelezen

Mocht je het je afvragen: Wonder Woman is collegasuperheld Superman wereldwijd al voorbijgeknald.

GIF