Deze knappe acteur gaat de broer van Betty in Riverdale spelen

Seizoen 2 gaat bijna van start!

Meest gelezen

Ben jij ook al aan het aftellen tot donderdag? Eindelijk (EINDELIJK!) kunnen we ons dan weer onderdompelen in de mysterieuze wereld van Riverdale en zien we favorieten Betty, Veronica, Jughead en Archie weer op ons scherm verschijnen.

Om ons alvast lekker te maken voor het vervolg, geven de Riverdale-makers steeds meer details vrij over het nieuwe seizoen. Wat we nu te weten zijn gekomen? Welke knapperd Betty's broer gaat spelen.

Advertisement - Continue Reading Below

In seizoen één kwamen we erachter dat Betty's moeder haar eerste zoon noodgedwongen weg had moeten geven en in seizoen twee komen we meer te weten over die long-lost brother.

TVLine laat weten dat hij in de serie Chic heet en gespeeld wordt door acteur Hart Denton. Goed nieuws, want hij is zéér easy on the eyes...

A post shared by Hart Denton (@hartdenton) on

Meest gelezen

A post shared by Hart Denton (@hartdenton) on

respect to the champ. sting like a bee. rest in peace.

A post shared by Hart Denton (@hartdenton) on

let the skyfall

A post shared by Hart Denton (@hartdenton) on

Vanaf de tweede helft van het nieuwe seizoen van Riverdale zal Hart als Chic te zien zijn, dus dat belooft voor heel wat nieuwe, smeuïge verhaallijnen te zorgen.

Hart Denton is trouwens niet de enige nieuwe acteur die we in de show gaan zien. Mark Consuelos treedt aan als Veronica's vader Hiram Lodge en Graham Phillips zal Veronica's oude schoolgenootje en ex-vriendje die naar Riverdale komt vertolken. Spannend...

@_melton_ @caseycott consider yourselves #trolled

A post shared by Mark Consuelos (@instasuelos) on

bringing back the sneaky pocket square... or was it ever out #welcometoriverdale

A post shared by Graham Phillips (@grahamphillips) on

Riverdale gaat vanaf 12 oktober weer verder op Netlix.