Dit zijn de films die het best passen bij jouw sterrenbeeld

En ze staan allemaal op Netflix.

Meest gelezen

Het kwik daalt en die bank incluis warme chocomelk lonkt steeds meer. Maar, wat toch te kijken? Welnu, wij bieden uitkomst. Want dit zijn de films die het beste passen bij jouw sterrenbeeld. En oh ja, ze zijn allemaal beschikbaar op Netflix. Wel zo handig.

De films die het beste bij je sterrenbeeld passen:

Ram - 21 maart tot 19 april

De Ram is avontuurlijk, energiek en dynamisch. Rustige films zijn niet voor jou weggelegd. Je wilt actie, actie en nog eens actie.

Advertisement - Continue Reading Below
 • Taken. Er zijn maar liefst drie Taken-films beschikbaar op Netflix. Maak het jezelf comfortabel, zet de televisie aan en geniet van deze spannende en actievolle films.
 • Shooter. Een scherpschutter (Mark Wahlberg) wordt door collega's overgehaald het complot om de president te vermoorden tegen te houden. Maar als hij eenmaal van deze misdaad wordt beschuldigd, doet hij er alles aan om het tegendeel te bewijzen.
 • White House Down. Wanneer er een aanslag wordt gepleegd op de Amerikaanse president doet John Cale (hallo Channing Tatum) er alles aan om de president én z'n dochtertje te redden.

Stier - 20 april tot 20 mei

De Stier is geduldig, betrouwbaar en hecht waarde aan gerechtigheid. Zet die spannende actiefilm maar aan.

 • Sherlock Holmes. Houd je van actie en mysterie? Sherlock Holmes is een bekende detective uit Engeland die een groots avontuur in Londen beleefd.
 • Colombiana. Zoe Saldana speelt een keiharde huurmoordenaar. Haar ouders zijn op jonge leeftijd vermoord door een machtige drugsbaron in Colombia. Het is voor haar tijd voor gerechtigheid.
 • Safe. Een echte actiefilm met Jason Statham. Hij vertolkt de rol van Luke Wright: een ex-politieagent die een Chinees meisje ten koste van alles beschermt tegen een groep gevaarlijke criminelen.

Tweelingen - 21 mei tot 20 juni

De Tweeling is een jeugdig, levendig en openhartig type. Je houdt van dynamiek, humor en leven in de brouwerij.

 • Step Up. Deze film gaat over dansen, dansen en ja, dansen. Zeg wederom weer hallo tegen Channing Tatum want in deze film laat hij al z'n soepele dansmoves zien.
 • Dirty Grandpa. Jason Kelly moet zijn opa naar een gemeenschap voor gepensioneerden brengen, maar daar is zijn opa nog lang niet klaar voor. Neem plaats op de bank en kijk toe hoe Zac Efron samen met film-opa Robert De Niro het ene naar het andere hilarische feestje afgaan.
 • Footloose. In een klein dorpje ergens op het platteland is het verboden om harde muziek te draaien en te dansen. Een tragisch ongeval was hier de oorzaak van. Nieuwkomer Ren zet alles op alles om weer leven in de brouwerij te krijgen.

Kreeft - 21 juni tot 22 juli

De Kreeft is mega gevoelig en écht een hopeloze romanticus. Kom maar door met de meest romantische films ooit.

 • P.S. I Love You. Haar man is overleden aan een hersentumor. Ze is super verdrietig totdat ze brieven van hem begint te ontvangen. In elke brief geeft hij haar een opdracht of een herinnering. Wordt het afscheid nemen hierdoor alleen maar moeilijker of is dit juist goed voor het rouwproces?
 • Grease. Deze klassieker moet je gewoonweg een keer of tien gezien hebben, toch?
 • Safe Haven. Deze romantische film gaat over een vrouw die in een klein hecht dorpje komt te wonen. Ze bouwt een band op met de inwoners maar draagt een duister geheim bij zich.

Leeuw - 23 juli tot 22 augustus

De Leeuw houdt van luxe, mooie spullen en is gul. Je kan wegdromen bij films die vol zitten met mooie kledingstukken, vakanties en ja, mannen.

 • The September Issue. Neem een kijkje achter de schermen van het modeblad Vogue en in het leven van Anna Wintour, de hoofdredactrice van het befaamde blad.
 • Clueless. Hallo outfitinspiratie. Deze film gaat over het populairste en meeste modebewuste meisje van school. Ze is mooi, ze is slim en ze is op een missie: een onpopulair meisje populair maken.
 • How To Lose A Guy In Ten Days. Ze werkt bij een magazine en krijgt de opdracht om in tien dagen van een man af te komen. De man waarop ze haar pijlen heeft gericht (gespeeld door Matthew McConaughey) gaat ondertussen de weddenschap aan dat hij iedere vrouw rond zijn vinger kan winden in - je raadt het vast al - tien dagen.

Maagd - 23 augustus tot 22 september

De Maagd is helemaal into romantische komedies en films van eigen bodem. Een avondje wegzwijmelen met een bak popcorn? Daar zegt de Maagd volmondig ja tegen.

 • Hartenstraat. Deze Nederlandse film speelt zich af in de Negen Straatjes waar de liefde tussen twee winkeleigenaren voorzichtig opbloeit.
 • Soof. Deze romantische komedie gaat over - hoe kan het ook anders - Soof. Ze is bijna veertig en haar huwelijk loopt niet lekker en haar cateringbedrijf loopt niet lekker. Op een dag ontmoet ze een knappe Amerikaan die haar leven op z'n kop zet.
 • She's The Man. Humor? Check. Deze hilarische komedie gaat over een meisje die zich op de universiteit voordoet als haar broer omdat ze dolgraag wilt voetballen in het team van de school. Maar als ze eenmaal verliefd wordt (hallo Channing Tatum) is het steeds moeilijk om deze rol vast te houden.

Weegschaal - 23 september tot 22 oktober

De Weegschaal is romantisch, charmant en vredelievend. Romantische drama's? Een goede keuze voor de Weegschaal.

 • The Last Song. De jonge Veronica is woedend als haar ouders scheiden. Haar moeder vindt dit onzin en stuurt haar de hele zomer naar haar vader. Ze wordt verliefd op een jongen en aan de band met haar vader wordt ook gewerkt. Maar dan slaat het noodlot toe.
 • Dear John. Soldaat John en studente Savannah worden verliefd. Als John weer wordt uitgezonden vraagt hij zijn geliefde ten huwelijk. Alleen de afstand zorgt voor meer problemen dan ze dachten.
 • Just Wright. Leslie is fysiotherapeut en wordt ingeschakeld om een NBA superster weer back on track te krijgen. Er wordt een hechte band gekweekt tussen de twee maar haar beste vriendin gooit roet in het eten.

Schorpioen - 23 oktober tot 21 november

De Schorpioen is wilskrachtig en vastberaden. Avontuur, (vriendschappelijke) relaties en passie. Deze drie woorden zijn echte musthaves als het aankomt op films.

Advertisement - Continue Reading Below
 • The Tourist. In het prachtige Parijs en Venetië ontmoet Frank de mysterieuze Elise. Zij komt terecht in een spannend kat-en muisspel.
 • The Best of Me. Twee jeugdliefdes komen elkaar na jaren weer tegen. Gaat het dit keer wel goed? Of wordt er weer roet in het eten van de twee gegooid?
 • De Marathon. Pak niet één, niet twee, maar drie tissue erbij want je hebt ze nodig. De Marathon is een film die gaat over vriendschap. Vier vrienden werken in een garage die niet goed loopt. Ze besluiten geld in te zamelen door mee te doen aan een marathon. Dit gaat alleen niet zonder slag of stoot.

Boogschutter - 22 november tot 21 december

De Boogschutter vindt eigenlijk alle filmgenres leuk. Maar de voorkeur gaat toch uit naar échte feelgoodfilms die een glimlach op je gezicht toveren.

 • The Fundamentals of Caring. Een schrijver besluit - na zijn scheiding - het roer om te gooien en hulpverlener te worden. Zonder enige ervaring. Hij komt terecht bij een gehandicapte jongen. Samen besluiten ze een roadtrip te maken die hun leven verandert.
 • Finding Dory. Disney-films alleen voor kinderen? Niet dus. Dory tovert een hele brede glimlach op je gezicht.
 • Forrest Gump. Een ontroerende feelgood film waar je zeker zo'n twee uur zoet mee bent.

Steenbok - 22 december tot 19 januari

De Steenbok is ambitieus. Je houdt enorm van films waarin mensen hun dromen waarmaken. En een langdurende film? De Steenbok is van nature geduldig dus een film van drie uur? No problemo. Als je maar een bak popcorn hebt.

 • Legally Blonde. In dit rijtje mag deze natuurlijk niet ontbreken. De - nogal - blonde Elle is aan de kant gezet door haar voormalige vriendje vanwege haar 'beperkte intelligentie'. Ze wil hem terugwinnen en hem het tegendeel bewijzen. Hoe? Door rechten te studeren aan Harvard.
 • The Wolf Of Wall Street. Deze 3-uur durende film is zit vol geld, drugs, seks en Leonardo DiCaprio. Saai? Dat zeker niet. Kijken dus.
 • Catch Me If You Can. In de hoofdrol: een jonge Leonardo DiCaprio die maar liefst een piloot is, een advocaat en een arts. Not. Hij is pas twintig jaar oud en licht iedereen op. Komt hij hiermee weg?

Waterman - 20 januari tot 18 februari

De Waterman is vriendelijk, trouw en eerlijk. Je houdt van films waarin relaties centraal staan.

 • Intouchables. Deze film gaat over een verlamde man die een bijzondere relatie opbouwt met z'n verzorger.
 • No Strings Attached. Twee vrienden besluiten seks zonder gedoe te hebben. Geen gevoelens. Maar of dat ook daadwerkelijk werkt? Dat is de grote vraag.
 • You Get Me. Deze film gaat over een Holly, een meisje die niks tussen haar en haar nieuwe obsessie Tyler laat komen, inclusief zijn vriendin Ali...

Vissen - 19 februari tot 20 maart

De Vis is fantasierijk en gevoelig. Je houdt van films waar je helemaal op in kan gaan. Realistisch of niet, je ploft zo op de bank neer om de film te kijken. Met een deken en een kop thee.

 • The Avengers. Alle bekende superhelden komen in The Avengers samen om de wereld te redden. Spanning, sensatie en actie.
 • Divergent. Deze film speelt zich af in het futuristische Chicago waar de jonge Beatrice zich moet zien te redden als ze op eigen voeten komt te staan en terecht komt in de door haar gekozen fractie.
 • Twilight. Zin in een lange filmavond? Dan is Twilight de juiste keuze. Waan je in de wereld van vampiers en weerwolven. Er zijn maar liefst vijf films beschikbaar op Netflix.
Bron: Cosmopolitan NL