Dit is het beste 'Game of Thrones'-nieuws van de dag

Staat maandag 17 juli al in jouw agenda geblokt?

Meer van advertorial
20 articles
Zó hou je die goeie voornemens wél vol
Elle NL + Samsung
ELLE testte de nieuwste Estée Lauder-foundation
Had jij ook een Buddha to Buddha-armband?

SPONSORED

Misschien wel een van de populairste series ooit: Game of Thrones – geliefd bij vele kijkers (nog niet begonnen? Dan heb je nog zes seizoenen kijkplezier) en inmiddels met 38 Emmy Awards bekroond. Niet gek dus dat de serie veel fans wereldwijd heeft.

Maar goed, fan of (nog) geen fan: maandag 17 juli start het zevende seizoen van de serie en wij kunnen niet wachten. Om je geheugen op te frissen hebben we iets briljants voor je: omdat het nieuwe seizoen exclusief bij Ziggo in Nederland te zien is, heeft het entertainmentbedrijf een heuse Guide of Thrones Messenger gelanceerd.

Advertisement - Continue Reading Below

Wie strijden er om de Iron Throne?

Klinkt ingewikkeld, is het niet. Weet jij namelijk nog precies hoe het zesde seizoen afliep? Of wat de snode plannen van Jon Snow waren? Hoe ging het Daenerys Targaryen en haar draken af? Waren ze nu wel of niet de narrow sea overgestoken?

Juist, tijd voor een opfrissessie en daar is de Guide of Thrones perfect voor. Het is een interactieve chatbot die je snel up-to-date brengt – met of juist zonder spoilers. Handig. Het enige wat je nodig hebt is een Facebookaccount, de tool werkt namelijk op Facebook Messenger.

More From advertorial
20 articles
Zó hou je die goeie voornemens wél vol
Elle NL + Samsung
ELLE testte de nieuwste Estée Lauder-foundation
Had jij ook een Buddha to Buddha-armband?
Bij Sissy-Boy koop je alles voor je kerst
Elle NL + Sissy-Boy
Eerste hulp bij kerststress
Elle NL + Sissy-Boy

Afijn, genoeg geklets over de serie. Ontdek nú de Guide of Thrones.

En kijk de trailer van seizoen 7 alvast hier:

Meer informatie over Ziggo's Guide of Thrones Messenger vind je hier. Kun je er dan nog geen genoeg van krijgen? Klik hier.