INTERVIEWS

Nog niet wereldwijd bekend, maar het zal niet lang meer duren. De Franse Valentine Gauthier heeft een prachtige capsulecollectie voor VILA ontworpen en ELLE sprak haar in Parijs tijdens de onthulling van de speciale items.

Met een samenwerking met Levi’s in de (5-)pocket wordt het hoog tijd voor een mini-‘Kruistocht in spijkerbroek’ met frontman Joshua Nolet.

We spraken Doutzen Kroes in New York over haar favoriete work-outs, zwangerschap en gezonde levensstijl.

Een één-op-één over haar bekende achternaam, stijliconen, UGG en waarom mode niet zo serieus genomen moet worden.

In ELLE’s septembernummer (vanaf dinsdag 12 augustus in de winkels), staat een interview met de Britse schrijfster Caitlin Moran. Ze is de invloedrijkste Britse journalist op Twitter, auteur van de roman Bouwpakket van een meisje (Nijgh & Van Ditmar) en de leukste vrouw van de hele wereld. Caitlin vertelde ELLE in een twee uur durend, met veel wijn overgoten interview, veel meer dan we kwijt konden in het blad. Vandaar hier de beste, vrij random restanten.

Kate Bosworth heeft véél meer in haar mars dan iedere maand, wat zeggen we, week een plek op de best dressed-lijst te scoren. Ze is, net als Blake Lively, sinds kort internetondernemer en heeft heur eigen razendhandige mode-app.

9 vragen aan knappe Kate:

Ze reist, ze werkt in de mode – als creative director bij modemerk Ganni – en ze woont in Kopenhagen. Kortom, Ditte Reffstrup ziet mooie dingen, en die deelt ze weer met ons. Op schrift – in het ELLE augustusnummer, nu in de winkel – en op het web.

Hannah Hoekstra (26) studeerde in 2010 af aan de Amsterdamse Toneel- en Kleinkunstacademie. Ze speelde in verschillende Nederlandse speelfilms, waaronder Hemel (2012), waarvoor ze een Gouden Kalf voor beste actrice won.