INTERVIEWS

Ze reist, ze werkt in de mode – als creative director bij modemerk Ganni – en ze woont in Kopenhagen. Kortom, Ditte Reffstrup ziet mooie dingen, en die deelt ze weer met ons. Op schrift – in het ELLE augustusnummer, nu in de winkel – en op het web.

Hannah Hoekstra (26) studeerde in 2010 af aan de Amsterdamse Toneel- en Kleinkunstacademie. Ze speelde in verschillende Nederlandse speelfilms, waaronder Hemel (2012), waarvoor ze een Gouden Kalf voor beste actrice won.

Sallie Harmsen (25) is actrice en brak door als Simone in de film Het echte leven (2008), waarvoor ze voor een Gouden Kalf werd genomineerd.

Ze is feestorganisator, muzikant en dj. En ja: ook dochter van Golden Earring-zanger Barry Hay en de vriendin van Di-Rect-zanger Spike.

Als deze BNN-presentatrice (Try Before You Die, Spuiten en Slikken) iets heeft, dan is het wel lef. Eigenzinnig is ze ook. In keuzes die ze maakt, maar ook op rode lopers.

'Heel eervol en totaal onverwacht.' Sylvana Simons is genomineerd voor dé ELLE - Swarovski Personal Style Award.

Een sessie shoppen die vloeiend overloopt in je uitgaansavond? Ga naar Rotterdam Laat Open op vrijdagavond 27 juni. Die avond zijn de winkels in de Rotterdamse binnenstad tot 23.00 uur open én kun je fijne optredens meepikken. Welke winkels je niet mag missen? We vroegen zangeres en modeicoon Ntjam Rosie (31) naar haar geheime adresjes in hometown Rotterdam.

Charmant, eigenzinnig, grappig (lees haar Twitter!) en prachtig: het is allemaal van toepassing op actrice Georgina Verbaan (34).


Horoscoop
29 juli 2014
DAGHOROSCOOP

Was de boel een beetje vastgelopen op het gebied van geld en/of talenten? Dan krijg je nu de kans om er een nieuwe draai aan te geven, Leeuw. De sterren helpen je om groots te dromen en je ideeën om te zetten in werkelijkheid.

Gaat Beyoncé nog meer voor Fifty Shades of Grey doen? >