Alber Elbaz voor Hôtel Metropole

Ontwerper Alber Elbaz geeft het luxe Hôtel Metropole Monte-Carlo in Monaco een romantische make-over.

Waarom het hotel deze dosis liefde nodig heeft? Prins Albert van Monaco – zoon van actrice en prinses Grace Kelly – trouwt op 2 juli 2011 met Charlene Wittstock en Hôtel Metropole Monte-Carlo viert dit alvast groots mee.

 

De trouwkoorts heerst ook in Engeland: William en Kate krijgen een heus stripboek >

 

LOVE IS IN THE AIR
Alber Elbaz staat bekent om zijn lieflijke ontwerpen met zoete kleuren en hartjes. Een flinke injectie romantiek is dus wel aan hem besteed.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De creatief directeur van Lanvin neemt geen halve maatregelen en her-ontwierp nagenoeg alles in het hotel. Van cocktails tot gebakjes en van bedrijfskleding tot namaaktaarten in de lobby. Als finishing touch heeft Elbaz samen met muziekproducer Béatrice Ardisson zelfs een extra romantisch sfeermuziekje in elkaar geknutseld.

 

Alber Elbaz ging ook voor H&M aan de slag >

 

Vanaf Valentijnsdag neemt de Lanvin-romantiek het over in het vijfsterrenhotel, waarna je twee maanden van de speciale love packages kunt genieten.

 

Zo is er het Love Is In The Air-arrangement, waarbij je o.a. overnacht in de meest luxe suite van het hotel, met je lief in een helikopter over de Franse Rivièra vliegt en een cadeautje en cocktails van Lanvin krijgt.

 

Liefdeskoorts gekregen? Boeken kan op www.metropole.com.