Kate & William: De Film

3,2,1… action! Kate Middleton en Prins William kunnen hun romance binnenkort op het witte doek aanschouwen.

Sinds Prins William – na negen jaar – afgelopen oktober op z’n knieën ging voor Kate Middleton, draait de (mode)pers overuren.

 

Kates jurken zijn binnen no-time uitverkocht, de twee krijgen een stripboek en de geruchtenstroom rondom de trouwjurk van Kate blijft maar aanzwengelen.

 

Om er nog een schepje bovenop te doen is er nu een heuse film over de liefdesgeschiedenis van het stel in de maak.

Advertisement - Continue Reading Below


UPS & DOWNS
De Amerikaanse zender Lifetime zit achter de tv-film. De producent laat weten dat het verhaal zich concentreert op de 'diepte- en hoogtepunten uit hun negenjarige relatie, bemoeilijkt door de druk van het publiek en de koninklijke familie'. Of Kate en William hier nou zo blij mee zijn…

 

Hoe begon het ook al weer tussen Kate Middleton en Prins William? >


Een stokje steken voor de film gaat niet meer. Er is al besloten dat acteur Nico Evers-Swindell Prins William gaat spelen en de rol van Prins Charles wordt door Ben Cross vertolkt. Wie Kate gaat spelen is echter nog een raadsel. Lifetime wil de film, heel slim, net voor het koninklijk huwelijk van de twee op 29 april aanstaande uitzenden.

Meest gelezen


KONINKLIJKE HOTSPOTS
Wie niet genoeg kan krijgen van Kate en William, kan binnenkort ook een tweedelig programma van BBC America volgen.

 

Hierin komen royal wedding fanatics vanuit Amerika naar het Verenigd Koninkrijk en worden ze door presentatrice Cat Deeley op een tour begeleid langs alle Koninklijke hotspots in Londen.

 

Maar het kan nog gekker. Een Brits bedrijf brengt een heuse condoomlijn (!) op de markt – genaamd ‘Crown Jewels’ – die het koninklijk paar moeten ‘eren’. Op de pakjes prijkt een foto van de twee met de slogan: ‘Lie back and think of England!’. Dit was het advies dat koningin Victoria aan haar dochters gaf voorafgaande aan de huwelijksnacht. Wat zal het arme koppel nog meer te wachten staan?