Optredens Grammy’s bekend

Menig celeb strijdt om een plaatsje op het beroemde podium van de Grammy’s. Gwyneth Paltrow en Cee Lo Green hebben hun plek inmiddels te pakken.

De uitreiking van de grootste muziekprijzen kruipt steeds dichterbij. Omdat ze bij de Grammy’s niet vies zijn van een beetje publiciteit, maken ze geregeld op Twitter bekend wie er op 13 februari het podium zullen beklimmen.

 

GWYNETH & CEE LO
Dit jaar neemt o.a. actrice slash zangeres Gwyneth Paltrow samen met Cee Lo Green de microfoon in handen. Het is niet de eerste keer dat de twee samenwerken. Onlangs schnabbelde Gwyneth bij als gastpresentator bij de Amerikaanse komedieshow Saturday Night Live waar Cee Lo Green zijn hits ten gehore bracht.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Blijkbaar ontstond daar een klik tussen de twee sterren want nu ligt er dus een duo-performance in het verschiet. Op de befaamde Grammy’s nog wel.

 

Gwyneth al eens horen zingen? >

 

Maar ze krijgen competitie. Ook Rihanna en R&B-ster Drake kregen een uitnodiging van de Grammy-organisatoren om samen op te treden tijdens de awarduitreiking. Samen namen zij de hit What’s my name op en die viel blijkbaar in de smaak.

Meest gelezen

 

Wie er nog meer een spetterend optreden gaan weggeven op 13 februari? Zet je schrap: Arcade Fire, Eminem, Green, Lady Antebellum, Lady Gaga, Miranda Lambert, Muse, Katy Perry, Justin Bieber, Usher, Jaden Smith, B.o.B, Bruno Mars en Janelle Monáe. Da’s niet zomaar een line-up.

Hou ELLE.nl in de gaten voor het verslag en de ongetwijfeld fijne rode loper-outfits.

 

Awardkoorts! De genomineerden voor de Oscars 2011 zijn binnen >