Sienna en Jude uit elkaar

Stop de persen: Jude en Sienna zijn uit elkaar!

Het koppel was amper gesetteld in hun nieuwe Londense liefdesnestje – van zo’n slordige acht miljoen pond – of het ging alweer mis. Net nu Jude voor Sienna op z’n knieën was gegaan.

 

SCHEVE SCHAATS

De geschiedenis lijkt zich te herhalen. In hun ‘eerste relatie’ verbrak Sienna in 2006 ook al hun verloving. Toen was Judes scheve-schaats-gedrag de belangrijkste reden voor de actrice/ontwerpster/model om haar biezen te pakken.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Nog meer break-up-nieuws: Ashlee Simpson en Pete Wentz zijn niet meer >

 

Maar wat we natuurlijk allemaal willen weten: wat is dit keer de reden? Van de uitspraken van een woordvoerder van de twee worden we niet echt wijzer. ‘Het is een wederzijdse beslissing en ze zijn nog steeds vrienden’, vertelt zij aan Daily Mail.

 

GELOPEN RACE

Een insider wist People Magazine wel te vertellen dat het koppel al een aantal weken uit elkaar zou zijn en dat de koek gewoon op was. ‘Het was een echte eind-van-de-relatie-beslissing. Een gelopen race.’

Meest gelezen

 

Maar volgens geruchten was Sienna de laatste tijd juist veel bezig met het plannen van hun grote dag. Ze zou een bohemian-style bruiloft gewild hebben en had zusterlief Savannah al gevraagd de jurk te ontwerpen.

 

MINNARESSEN

Vreemde zaak dus. Zullen er binnenkort minnaressen van Jude uit de school klappen? Of heeft hij zich écht netjes gedragen sinds hij een tweede kans van Sienna kreeg? We houden je op de hoogte...

 

Is Keira Knightley weer aan de man? >