Celeb liefdes-update

Victoria Beckham krijgt een meisje, Jude Laws nieuwe oude liefde en Justin en Mila sitting in a tree; tijd voor een celeb liefdes-update op deze maandagmiddag…

Meest gelezen

Als je iets maar graag genoeg wilt, komt het vanzelf? Puur geluk? Of zou er toch stiekem sprake zijn van een dubieuze zaadselectie-procedure voor geslachtsbepaling? Wij zouden Mrs Beckham er best voor aanzien.

 

Hoe dan ook; de allergrootste wens van de ex-Spice Girl gaat in vervulling. Manlief David bevestigde dit weekend dat de twee na hun drie zoons Brooklyn, Romeo en Cruz, in verwachting zijn van een mini-Posh.

Advertisement - Continue Reading Below

 

IT’S A GIRL
De televisiezender ESPN had de primeur. In een interview jubelde David: ‘We zijn uiteraard ontzettend blij en dankbaar dat we weer in verwachting zijn en dit is de eerste keer dat ik kan zeggen: 'It’s a little girl!'.’

 

Gaat Victoria de bruidsjurk van Kate Middleton ontwerpen? >

 

De profvoetballer vertelde nog steeds in shock te zijn. ‘Na drie jongens te hebben gekregen, verwacht je eigenlijk nóg een jongetje. Om te horen te krijgen dat het een meisje wordt, was een grote verrassing, maar we zijn natuurlijk helemaal in de wolken’, aldus David.

Meest gelezen

 

OUDE LIEFDE ROEST NIET
Beweerde een kennis van Jude Law na break-up met Sienna Miller nog dat de acteur flink in shock was, bij de pakken is ‘ie niet neer gaan zitten. Erger nog: terwijl Sienna zich volledig op haar nieuwe theaterrol voor West End stortte, stortte Jude zijn hart uit bij zijn ex (of beter gezegd: één van zijn exen), zo wordt gefluisterd.

 

Sienna ontkrachtte onlangs nog dat er sprake was van een tweede verloving tussen haar en Jude >

 

Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen, maar het beest in Jude Law duidelijk wel. Dat zijn herkansing met Sienna Miller uitliep op een fiasco, weerhoudt de 38-jarige acteur er niet van nog eens met zijn zestien jaar jongere oude vlam Lily Cole aan te pappen.

 

De twee daten in 2008 voor een aantal weken en werden onlangs samen in het openbaar gespot. Een anonieme bron meldde aan Daily Mail dat ze ‘zoenend en flirtend’ aan een tafeltje zaten. ‘Het was duidelijk dat ze zich erg comfortabel voelden bij elkaar’, aldus de bron.

 

Studenten van de Cambridge University zijn iets minder dol op Lily Cole >

 

JUS & JES

Ook Justin Timberlake huilde na zijn break-up met Jessica Biel geen rivieren. Hoewel de zanger slash acteur nog maar korte tijd officieel single is na een vijf jaar durende relatie met Jessica, schijnt ‘ie de hots te hebben voor zijn tegenspeelster in de nieuwe film Friends With Benefits, Mila Kunis.

 

Een anonieme bron (daar is ‘ie weer) beweerde op E! Online dat Justin erg geïnteresseerd is in de Black Swan-actrice en dat ze flink met elkaar flirten, maar dat er tot nu toe niets is gebeurd. Zal Mila gaan voor een friends with benefits-relatie of is hier sprake van echte liefde?