Henry Holland voor goede doelen

Henry Holland, het modische brein achter label House of Holland, organiseert een veiling om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

De ontwerper trommelde al zijn vrienden op om een must-have-collectie bij elkaar te verzamelen, die tijdens een evenement, speciaal georganiseerd voor Cancer Research UK, geveild gaat worden. En hoezeer betreuren wij het dat we er niet bij zijn.

BIJZONDERE VANGST
Een greep uit de bijzondere vangst: modeontwerper Christopher Kane gaf een jurk uit zijn lente/zomer 2007-collectie. Alexandra Shulman, hoofdredacteur van de Britse Vogue, doneerde een gesigneerde Vogue. En niet zomaar een. Het is de allereerste Vogue uitgegeven in Engeland.

Advertisement - Continue Reading Below

Topmodel slash designer Kate Moss ontwierp speciaal voor het event zuurstokroze Longchamp-tassen. We willen ook wel een bod uitbrengen op een paar Nicholas Kirkwood-schoenen (gedragen door SJP). Maar! Mister Holland zelf heeft misschien wel de leukste duit in het zakje gedaan. Je kunt een gezellig dagje met de modeontwerper winnen: samen high tea-en en daarna een eigen groupie-shirt maken in Hollands studio. De opbrengst van de unieke veiling gaat volledig naar Cancer Research UK.

Meest gelezen

Meer weten over deze unieke veiling? Ga naar Debutevent.org >

OXGLAM SQUAD
Henry heeft de inzamelsmaak overigens flink te pakken. Niet alleen host hij zijn eigen liefdadigheidsevent; de komende maand gaat de ontwerper proberen ook de nodige centen voor Oxfam bij elkaar te sprokkelen. Samen met best friend Agness Deyn, model David Gandy en Bond girl Tuuli Shipster rent hij als Oxglam Squad de Londen Marathon.

Bekijk de a/w 2011-collectie van House of Holland >