Groene modeveiling van Christie’s

Front row-ticket voor de Chanel Couture-show anyone? We slaan maar al te graag de groene weg in met veilinghuis Christie’s.

Christie’s komt met een briljante veiling, waar iedere modeminaar alleen maar van kan dromen. Wat dacht je van een ontmoeting met Karl Lagerfeld? Of een tour door het appartement van Coco Chanel?

 

WIE BIEDT?
De veiling wordt als ‘Bid to Save the Earth gedoopt, want – hoe nobel – de opbrengst gaat geheel naar verschillende milieuorganisaties. Op 29 maart kunnen alleen genodigden bieden tijdens de grote, live veiling, maar vanaf nu kan iedereen al online een bod uitbrengen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Kate Middletons doorschijnjurk is voor een whopping bedrag geveild >

 

Wat dacht je bijvoorbeeld van een Unforgettable Hollywood Experience at the Oscars? Of privé-modeles van Vogue’s André Leon Talley en Diane von Furstenberg? Of een ontmoeting met Marc Jacobs, tickets tot zijn modeshow en kaartjes voor z’n afterparty? Front row-ticket voor de Chanel Coutureshow? Of… tja, we kunnen nog wel even doorgaan. Kleine kanttekening: je moet behoorlijk diep in de buidel tasten. Maar ja, dan heb je ook wat.

 

Zelf bieden of gewoon even wegzwijmelen bij het idee van zo’n ervaring? Ga naar www.charitybuzz.com.


ELLE supports Japan. Lees hier blogs van ELLE’s collega’s in Tokio en steunbetuigingen van celebs & designers >