Eerste filmklus Doutzen

Een meer dan geslaagde modellencarrière, een hete man, een wolk van een kind én meer geld op de bank dan je ooit uit kunt geven. Wat wenst Doutzen zich nog meer? Voilà: een Oscar!

En daarom zei de blonde schone volmondig ‘ja’ toen onzer eigen Arnie (ook wel bekend als Reinout Oerlemans) haar een rol aanbood in zijn nieuwe 3D-film Nova Zembla. De newborn mom volgde in haar hometown New York al een tijdje acteerlessen en nu gaat het er dan echt van komen.

 

I’LL NEVER LET GO, JACK
De film speelt zich af in 1596. Doutzen vervult de rol van de dochter van een dominee die meereist op een Nederlands schip dat zinkt op de noordpool. Ze strandt vervolgens samen met de crew van het schip op een verlaten plek en wordt verliefd op de cabin boy, gespeeld door Robert de Hoog. Lucky bastard.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ook Lady Gaga bezit meer kwaliteiten dan we dachten >

 

BAAS BOVEN BAAS
‘Straks kan ik met trots zeggen dat ik als eerste regisseur met Doutzen heb gewerkt’, vertelt Oerlemans vandaag in De Telegraaf. ‘We hebben wel gezegd: als het niet werkt, gaan we het niet doorzetten. Het is een gok. Maar ik heb er een goed gevoel bij.’


Doutzen is zelf ook nieuwsgierig naar dit nieuwe avontuur. ‘Dit gaat verder dan modellenwerk. Het leuke is je echt inleven in een persoon’, aldus de Victoria’s Secret Angel in De Telegraaf.

 

Nova Zembla gaat in november 2011 in Nederland in première. Wij wensen Doutzen alle succes van de wereld. Gewoon, because she’s worth it.

 

Zal Doutzen er nog een nanny bijnemen voor zoontje Phyllon nu ze ook nog gaat acteren? >