Keira’s nieuwe liefde

It's official: Keira Knightley heeft een nieuwe liefde.

Alexa Chung is niet alleen een succesvol model en presentatrice. Ze doet het ook aardig als cupido. Het nieuwe gezicht van het jubilerende sneakermerk Superga koppelde een goede vriendin en haar ex(!) en wat bleek? Liefde op het eerste gezicht.

 

Keira’s commercial voor Chanel Coco Mademoiselle al gezien? >

 

KEIRA & JASON SITTING IN A TREE
De 26-jarige Keira Knightley en haar nieuwe liefde sinds vijf weken James Righton (die dus eerder een relatie had met Alexa Chung) hebben het reuze naar hun zin bij elkaar. Dit weekend tortelden de twee er en public lustig op los. In het park. In het zonnetje. Blijkbaar mag de wereld nu weten dat ze een setje zijn én meegenieten van hun kalverliefde.

Advertisement - Continue Reading Below


Modellen en actrices met rockers; het lijkt een ware trend. Ook James is toetsenist. In de rockband Klaxons. En hij lijkt de stralende Pirates of the Caribbean-actrice helemaal over het verdriet van haar breuk met collega-acteur Rupert Friend – met wie ze vijf jaar samen was – heen te hebben geholpen.

 

Pssst... Ooit zette ook Lindsey Lohan haar zinnen op James. Maar Alexa Chung gebood haar toen vriendelijk doch dringend 'to get your hands off my man!' Aldus Sunday Mirror.

 

Kate Moss' rocker én verloofde Jamie Hince doet een boekje open over John Galliano >