Lizzy Jagger in Playboy

Oe-la-la; Lizzy ‘dochter van’ Jagger ging uit de kleren voor de Amerikaanse Playboy.

Terwijl zus Georgia May zich inzet voor het goede doel, geeft Elizabeth – a.k.a. Lizzy – Jagger zich bloot, letterlijk. Tsja, ieder zijn ding.

ZO MOEDER ZO DOCHTER
Heel gek is het echter niet. Het 27-jarige acterende model kon het kunstje immers van haar eigen moeder afkijken. Jerry Hall stond, gehuld in kanten lakens, al in 1985 op de cover van het veel ’gelezen’ mannenblad. Dochterlief Lizzy pakte het wel iets anders aan. Zij koos voor een rock-tintje met lange golvende lokken en een zwarte doorschijnende stippensarong die haar naakte lichaam nog gedeeltelijk bedekken.

Advertisement - Continue Reading Below

Agyness Deyn ruilt haar modellencarrière in voor een rol als stripper >

SIR MICK JAGGER
Lizzy’s vader Mick gaf ditmaal gewillig zijn zege voor de fotoshoot. Zes jaar geleden had hij daar meer moeite mee toen zijn toentertijd 21-jarige dochter uit de kleren wilde gaan. Om nog maar te zwijgen over de jeanscampagne waar Georgia May op haar zeventiende halfnaakt in verscheen. In het interview met Playboy vertelt Lizzy dat haar ouders begrijpen dat het fijn is om mooie foto’s van je lichaam te hebben, voordat je bijvoorbeeld aan kids begint en uitzakt…

De rockchick siert niet alleen de cover, maar ook zes pagina’s inclusief de bekende centerfold – uitklappagina.