Kate versus Kate

Kate – supermodel – Moss gaat de populariteitsstrijd aan met Kate – hertogin van Cambridge – Middleton.

Al decennia lang is Moss dé Kate die we kennen (en adoreren uiteraard). Maar na alle ophef rondom de Royal Wedding is Kate Middleton hard op weg om dé Kate te worden. Dat laat Kate Moss niet zomaar gebeuren.

BATTLE OF THE KATES
Moss gaat keihard de strijd aan door poeslief tegen de Britse Vogue te kirren: ‘Oh, ik hou van haar! Ze was zo chic op haar bruiloft, om door een ringetje te halen. Het was gewoon prachtig, zoals een royal wedding moet zijn.’

Advertisement - Continue Reading Below

Gaat dat zien: Kate Moss foto-expo >


Ondanks haar enthousiasme over de bruiloft, zou ze zelf niet bepaald te spreken zijn over Middletons nieuwe titel als hertogin: ‘Ik ben veel te jong om een hertogin te zijn, dat is meer iets voor een oude vrouw.’ Ah, de sneer, hij kon niet uitblijven.

Maar dan herpakt ze zich vluchtig: ‘Ik zou liever een barones willen zijn, een Lady Kate. Maar eigenlijk ben ik blij zoals ik ben.’ Ach, voor ons zal ze immer the one and only Kate zijn.

PS – Kate Moss beweert zich niet zo koninklijk te voelen, maar na een shoot voor Rimmel laat madame zich wel als een volleerd royalty oppikken door een privéheli. Beetje tegenstrijdig, non?