Diesel ♥ muziek

Diesel is lekker bezig. Naast een nieuwe Preview Collection 2011 heeft de modegigant de handen ineen geslagen met de Chicago Social Club. Oh, en ook nog even het iconische Fuel for Live parfum in een nieuw jasje gestoken.

SMELLS LIKE JEAN SPIRIT
Diesels Preview Collection a/w 2011 is gebaseerd op de language of music. Met andere woorden: een lekkere collectie waar je festivals mee af kunt struinen en de rock ’n roll in jezelf naar boven haalt.

 

Na touren met de band The Brave Natives ontwierp Diesel een tussencollectie – pre-fall – geïnspireerd op muziek. Topstukken uit de collectie: skinny jeans met dirty wassingen, mooie leren bikerjacks, tops met tribal-prints, schoeisel met studs en funky sjaals en accessoires. De collectie ligt vanaf 23 mei in de winkels.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Bekijk hier ook de a/w 2011-collectie van Diesel Black Gold >

 

CHICAGO SOCIAL CLUB
De Chicago Social Club – voorheen Boom Chicago – op het Leidseplein in Amsterdam is omgetoverd tot een multifunctionele locatie. Een late night-bar, nachtclub én comedytheater in één. Horeca innovator Casper Reinders (Jimmy Woo, BoCinq, Lion Noir) en clubconnaisseurs Pieter de Kroon en Joris Bakker (Bitterzoet) namen het interieur onder handen en de creatieve hang out is een samenwerking aangegaan met Diesel.

Meest gelezen

 

Het denimlabel sponsort de dj-booth van de nieuwe Chicago Social Club en hijst het personeel in, uiteraard, passende denim-outfits van het merk zelf. Tussen twee haakjes: de comedyshow ‘Social Media Circus’ is meer dan de moeite waard, als je zin het in een avondje entertainment en lachen tot je buikspieren pijn doen. Check: www.chicagosocialclub.nl.

 

Meer weekendtips >

 

DIESEL FUEL FOR LIVE
Het pafum van Diesel behoeft bijna geen introductie meer. Maar Diesels Fuel for Live is denimized. Denimized? Juist! Naast een jeansjasje voor het flesje, ruikt Fuel for Life Denim Collection iets meer houterig. Daarbij zijn noten van framboos en jasmijn toegevoegd. Plus een vleugje droog hout en amber. Jummy.

 

Sexy en energiek zijn het resultaat en uiteraard for her en for him in een 5-pocket denimhoes. Hebben? diesel-fragrance-factory.com

 

Ook fijn: het nieuwe parfum van Burberry >