Hollywood liefdesupdate

Verliefd, verloofd, getrouwd, gescheiden. In Hollywood gaat alles snel, snel, snel. Tijd voor een update.

Meest gelezen

MRS. BOND
Na iets meer dan een half jaar daten hebben Rachel Weisz (41) en Daniel ‘James Bond’ Craig (43) afgelopen woensdag hun ‘I do’s gezegd. Tijdens een top secret ceremonie in New York – waar alleen Daniels dochter Ella, Rachels zoon Henry en twee vrienden aanwezig waren – stapten de twee Britten in het razendsnelle huwelijksbootje.

 

Oscarwinnares Rachel Weisz was eerder verloofd – nét niet getrouwd – met Black Swan-regisseur Darren Aronofsky en Daniel Craig wisselde al eens ringen uit met actrice Fiona Loudon.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De knallende chemie tussen de twee zien? Het kersverse getrouwde stel zal binnenkort ook als stel op het witte doek te zien zijn in Dream House. Daniel Craig kunnen we vanaf oktober 2012 weer bewonderen als 007 en binnenkort als Mikael Blomkvist in de Engelse versie van The Girl With the Dragon Tattoo.

 

Pssst… Afgelopen kerst bloeide de romance tussen Daniel en Rachel op >

 

NATALIA VODIANOVA WEER SINGLE
Na een huwelijk van negen jaar met miljardair Justin Portman zet model Natalia Vodianova er een dikke punt achter. Volgens insiders rommelde het al sinds augustus tussen de twee en had het Russische model er helemaal genoeg van. De twee hebben drie kinderen samen.

Meest gelezen

 

‘Het is erg zielig. Het is al een tijdje zo. We wilden er niet over praten en nog steeds niet,’ verklaart Natalia aan Evening Standard Magazine. ‘Onze kinderen begrijpen het heel goed. Het is oké. We zitten nog steeds in een heel gevoelige periode, en we willen alles zo vriendschappelijk mogelijk oplossen, dus we praten er met helemaal niemand over. Dat ga ik ook nooit doen, want dit is tussen mijn man en mij.’ Aldus het 29-jarige model.

 

Maar Natalia gaat niet bij de pakken neerzitten en verklapt aan Evening Standard Magazine zelfs alweer verliefd te zijn. Wie de gelukkige is? Dat blijft nog even gissen.

 

Op 6 juli organiseert Natalia Vodianova White Fairy Tale Love Ball – een jaarlijks event van haar goede doel Naked Heart Foundation >

 

VRIJGEZELLE GEORGE
Hoe kon ’t je zijn ontgaan; George Clooney is weer helemaal single. De 50-jarige acteur en de 32-jarige Elisabetta Canalis houden het na twee jaar voor gezien.

 

We zijn niet meer samen. Het is erg lastig en erg persoonlijk en we hopen dat iedereen onze privacy kan respecteren,’ luidt de gezamenlijke verklaring van de twee. Boze tongen beweren dat Clooney het iets te warm onder z’n voeten kreeg toen Canalis over trouwen begon. Och die George…