ELLE viert feest(book) - deel 2

Hiep-hoi! ELLE’s Facebook blijft maar records verbreken. De teller is inmiddels zelfs de 10.000 gepasseerd! Dat gaan we even goed vieren.

Met een skitterende prijs welteverstaan. Op de ELLE.nl-redactie staat een fabuleus zomers ELLE-pakket te wachten op een blije, winnende Facebook-fan.

 

Wat dacht je van een festival-proof tasje van Filippa K. t.w.v. € 120, gevuld met een L’Oréal make-upset, een ELLE-make-uptas met handig haarspray-busje voor onderweg, lippenbalsem met SPF én – voor in het park of de camping – een ELLE Pim Pam Pet-spel. Tot slot doen we er natúúrlijk ook de spiksplinternieuwe ELLE Beach bij!

Advertisement - Continue Reading Below

 

Hebben? Word als de wiedeweerga fan van ELLE op Facebook (was je al fan? top!) en leg in een leuke, doch korte reactie onder deze post uit waarom jij dit pakket wilt winnen. A.s. woensdag om 12.00 uur pikken we de leukste er uit en maken we de winnaar bekend.

 

Als Facebook-fan zie je dagelijks het laatste nieuws, outfitposts, streetstyles, de heetste gossip én beste winacties (exclusief voor fans) voorbij komen. Oh, en voor de Twitteraars onder ons: vergeet ons niet te volgen via /ELLE_NL en de Twitter van ELLE's hoofdredacteur Cécile Narinx via /elleeditor.