Zien: eerste foto’s Harper Seven

Flits! Een trotse David Beckham post de eerste foto van dochter Harper Seven op z’n Facebook-pagina.

Na drie zoons was het voor Victoria en David Beckham eindelijk raak. Een kerngezond meiske werd vorig week zondag geboren. De spruit kreeg de orginele naam Harper Seven.

 

‘We hebben voor de naam Harper gekozen, omdat het een traditionele, Engelse naam is,’ verklaart de voetballer op z’n Facebookpagina. ‘Maar ons kleintje is ook vernoemd naar Victoria's favoriete schrijfster Harper Lee. Ze is dol op het boek To Kill A Mockingbird.’

Advertisement - Continue Reading Below


Weten waarvoor de ‘Seven’ staat in de naam? >

 

KIEKJES KIJKEN
Een opgetogen papa Beckham plaatst bovendien nog een heerlijk kiekje van de kleine Harper op zijn pagina. Vergezeld door de kop 'I took this picture of my two girls sleeping' zien we een slapende Harper en een duttende-maar-toch-zeer-fris-uitziende Vic poseren voor de foto. Hoe zoet.

 

Ook Victoria haalt haar camera tevoorschijn en plaatst op haar beurt een foto van David met de piepkleine telg op haar Twitterpagina. Ach gut, om bij weg te smelten.

 

Kunnen we het stel nog meer benijden? Ja dus. Becks en Posh kregen van Prins William en Kate een enorme giftbox in de bus waar o.a. een kasjmieren dekentje en slippers met de initialen van Harper erin gegraveerd zaten. Zucht…